Кийт Ърбан признава за грешките, които е допуснал по време на брака си с Никол

  • Сподели:
Кийт Ърбан признава за грешките, които е допуснал по време на брака си с Никол

Кийт Ърбан признава, че е обърнал гръб на купоните, за да се съсредоточи върху семейството със съпругата си Никол Кидман.

54-годишният кънтри изпълнител се бори публично с пристрастяването към наркотици и алкохол, постъпвайки няколко пъти в рехабилитация, като последно се регистрира в центъра на Бети Форд през октомври 2006 г., само месеци след като се ожени за Никол.

Сега Кийт признава, че бракът му е основен фактор за това да остане трезвен и да се предпази от бъдещи неприятности.
Кийт иска да бъде добър пример за дъщерите си Сънди на 13 г. и Фейт на 11 г., като посочва, че в днешно време животът е много различен:

''Опитвам се да дам добър пример на децата си, но все още не знам дали го правя правилно. Допуснах толкова много грешки, за които безкрайно съжалявам. Моето послание към дъщерите ми е, винаги да правят това, което страстно жадуват и да работят усилено, за да го постигнат.''

Австралийският изпълнител допълни, че оставането на върха на успешната си кариера, която включва турнета, издаване на музика и работа като ментор в The Voice Australia, също му е помогнало да остане трезвен.

Кийт наскоро си припомни момента, в който съпругата му е организирала интервенция за проблемите му със пристрастяването, в откъс от книгата Keith Urban на Джеф Аптър. Пред списание Rolling Stone през 2016 г., той посочи, че напълно би проявил разбиране, ако в този труден период Никол е имала колебания да го напусне, след престоя му в клиниката, тъй като моментът на влизане за рехабилитация и техният брак съвпадат в една и съща година.

''Благословен съм с партньор като Никол''.

Той също така размишлява с Опра Уинфри, признавайки пред прочутата водеща, че е ''излязъл от релсите'' и ''има нужда от помощ и нова посока'' в живота си.

Никол, която по време на срива му имала работни ангажименти в Рим, бързо се прибрала обратно в Щатите, за да събере близките и приятелите на двойката, с цел организирането на интервенция.  

''Любовта, която в онзи ден имаше в стаята, беше нещото, което ми оказа огромно въздействие. Никога преди не бях изпитвал нещо подобно. Иска ми се да се бе случило по-рано. Знаех, че вече не се намирам в пълния си потенциал. Чувствах се поробен. Животът ми беше скапан. Текстовете на песните ми бяха далеч от моята собствена реалност.''

Кийт и Никол се срещнаха през януари 2005 г. по време на холивудско събитие и се ожениха година по-късно. Двойката има заедно две дъщери Сънди Роуз и Фейт Маргарет.