Кръвна група секси

  • Сподели:
Кръвна група секси

Брад Пит и Джордж Клуни бяха забелязани по време на снимки за новия си филм "Вълци" в Ню Йорк. Актьорите и техните съпродуценти бяха облечени в кожени якета, докато снимаха заедно сцени в Китайския квартал за предстоящия трилър на Apple TV Plus.

59-годишният Брад добави бяла риза и сиви панталони към тоалета си, както и елегантни черни обувки. Джордж заложи на черен пуловер с деколте, тъмни панталони и обувки. По-късно, докато почиваха между снимките, те се усмихваха и разговаряха с екипа. 

Филмът разказва за двама самотни ''вълци'' монтьори - изиграни от Брад и Джордж - чийто живот се преобръща, когато им възлагат една и съща работа.

Миналата година стана ясно, че и Пит, и Клуни са намалили хонорарите си, за да гарантират, че филмът ще бъде пуснат в кината заедно с дебюта му по Apple TV Plus.

Apple TV+ придоби правата върху филма, след като спечели наддаването на студиото между 10 компании, сред които бяха Sony, Lionsgate, Annapurna, MGM, Universal, Warner Bros, Apple, Netflix и Amazon.

Сценарист и режисьор на "Вълци" е Джон Уотс, който е известен на много фенове с филмите за Човека-паяк с Том Холанд в главната роля: Човекът-паяк: Завръщане у дома (2017), Човекът-паяк: Далеч от дома (2019), Човекът-паяк: Без път към дома (2021), както и за свръхестествения хорър Клоун (2014) пътния трилър Полицейска кола (2015).

За първи път двамата се снимат заедно през 2001 г. за ''Ocean's Eleven'', събират се отново през 2004 г. за ''Ocean's Twelve'' и през 2007 г. ''Ocean's Thirteen''.

Брад участва и в режисьорския дебют на Джордж - "Изповеди на опасния ум" от 2002 г., а през 2008 г. двамата се снимат във филма на братя Коен "Burn After Reading". Брад участва и в неозаглавен филм за Формула 1 с режисьор Джоузеф Косински, в който играе заедно с настоящата звезда от Формула 1 Люис Хамилтън. Това се случва, след като през 2022 г. той участва в три филма - ''The Lost City'', ''Bullet Train'' и ''Babylon''.

Миналата година Джордж играеше заедно с Джулия Робъртс в комедията "Билет за рая" и макар да няма други филми в актьорската сфера, той остава зает като продуцент с "Момчетата в лодката" и "Брат от другата".