Absolut гурме

  • Сподели:
Absolut гурме

Кампанията Absolut Transform Today продължава... Второто от серията специални събития, които представят резултатите от трансформациите на български таланти, бе ексклузивната вечеря на Беата Първулова Eat Sofia.

Завършилата Istituto Marangoni в Лондон и Милано дизайнерка се превърна в експериментален арт готвач. Всяко от 7-те ястия от менюто бе посветено на нейна любима локация в София (Женският пазар, Камбаните, пейката пред любимото й заведение, тунелът в Младост 4, „Графа" и др).

В приятната обстановка на ресторант Checkpoint Charlie присъстващите журналисти, блогъри и известни личности дегустираха специалното 7-степенно Absolut меню на Беата. То ще се предлага в продължение на един месец като част от менюто на заведението, за да може да го опита всеки, който иска да стане част от Absolut гурме изживяването.

„Не е достатъчно ястията да бъдат вкусно приготвени, а и да имат дизайнерски вид. Една от най-запомнящите се специфики на менюто е неочакваната комбинация от различни вкусове, смесени по уникален начин", обясни Беата. „Тази симбиоза от вкус и естетика ми позволи не само да вложа вече придобитите дизайнерски умения, но и да науча кулинарни тайни от столични готвачи"допълни тя.

Absolut гурме
Ексклузивната вечеря на Беата Първулова Eat Sofia е второто от серия специални събития, които представят резултатите от трансформациите на българските таланти
Absolut гурме
На специално създадено Фейсбук приложение, Absolut приканва блогъри, известни готвачи и фенове на марката да допълнят картата на София със свои рецепти, вдъхновени от града и да „сготвят София заедно“
Absolut гурме
Дизайнерката Беата Първулова
Absolut гурме
Журналисти, блогъри и известни личности дегустираха специалното 7-степенното Absolut меню на Беата
Absolut гурме
Фалафел от тиквени семки и нахут в листо от айсберг с таханов сос
Absolut гурме
Крем супа от червено цвекло със сметана, чипс от целина и Absolut желиран бонбон от морков
Absolut гурме
Руло от поширан костур със спанак, селъри, чушка върху лайм