Новият Ви дом сред паркова среда

  • Сподели:
Новият Ви дом сред паркова среда

Комплексът е разположен на тиха улица, в непосредствена близост до новия просторен и поддържан парк Възраждане, подходящ за разходки и отдих сред природата. Намира се в близост до детски градини, училища и разнообразни транспортни артерии, на пешеходно разстояние от Mall Of Sofia и Руски паметник. Проектът е с модерна градска визия, отличаваща се със съвременност и индивидуализъм. Недалеч се намират Аквапарк и Спортна София, където можете да се забавлявате с децата си и да поддържате физическа активност и добър тонус.

Комплексът е ситуиран върху просторен терен, като застрояването ще бъде едва една четвърт от обема му. Останалите площи ще бъдат концептуални развити в собствена паркова среда с цветни алеи и тематични градини. Проектът предлага голямо разнообразие от двустайни и тристайни апартаменти с правилни форми и високи тавани. Всяко жилище разполага със собствена тераса, а паркирането е решено с подземни паркоместа на две нива с пряк достъп и гаражи. Апартаментите носят собствен дух и характер, който да бъде доразвит от своите собственици. Облите форми и естествените извивки на ходовите линии осигуряват приятна гледка и се доближават до естествените форми на природата.

За бъдещите обитатели ще има на разположение и търговска част на партерно ниво. Комбинирането на различни елементи, имитиращи естествени материали, както и цветовете в земни тонове, определят естетиката на външния облик на сградата. Така всички обитатели на комплекса ще се радват на уютна среда в бъдещия си дом.

Разгледайте офертите в комплекса ТУК.