UNIQUE ESTATES Life GLOBAL VIEW - AUTUMN/WINTER 2021-2022

  • Сподели:
UNIQUE ESTATES Life GLOBAL VIEW - AUTUMN/WINTER 2021-2022

Към блясъка на коледните изненади добавяме и нашия нов брой. Той е премиера и за новия ни бранд New Estates, който ще открива най-подходящия нов дом за вашето бъдеще.

Още с корицата, представяща замъка Кастелен, разтваряме широко вратите към едни от най-забележителните имоти по света със специален акцент върху Швейцария.
На страниците ще прочетете:

Отговор на най-горещия въпрос - какво да очакваме от идващата година? „2022-ра ще бъде година на съвземане“, обобщава икономистът Марси Росел, а оптимистичните ѝ прогнози включват и пазарите на недвижими имоти.

Как новите жилищни комплекси и сгради променят градския лайфстайл, разбирането за лукс и timeless, и пораждат нови хоризонти на очаквания от дома? Поканихме на разговор водещи архитекти и наши партньори, чиито проекти са част от престижа на нашето портфолио. Цветан Петров, Радомир Серафимов, Атанас Панов, Александър Доу, Тихомир Казаков и Павел Янев – с визионерски подход към голямата тема Style and the City.

Поглед към една нова сензация на пазара на луксозни имоти – Villa Morning Breeze – и среща със създателката й – известната архитекта и дизайнерка Моника Армани в ексклузивно интервю за Unique Estates Life Magazine. „Моята интерпретация на Баухаус не се различава от основополагащата идея на тази школа. Дълготрайна архитектура с ясни концепции и линии, както и силна модулност.“, казва тя. В комбинация и с поетична съзерцателност, бихме добавили ние, наслаждавайки се на последния й проект.

Зад класата и яркия ѝ стил стоят огромна ерудиция и талант. Тя е арт директор, стилист, фотограф, дизайнер на костюми за спектакли и филми. Мариета Ценова е категорична, че извън автентичността няма лукс. Разговаряме за това кой е перфектният интериор, кое може да се окаже най-голямата пречка за постигането му, кое би го направило актуален и след десетилетия.

Предизвикваме ви да изберете: Да пристигнете в Кардиф във вагон на луксозния влак Pullman, променен в стил Уес Андерсън? Да се потопите в едни от най-вълнуващите световни арт преживявания на сезона? Или да се насладите на няколко нови места-перли в Дубай?

 

Четете броя тук

https://ues.bg/bg/magazine/43-winter-2021?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=49-21_magazine_winter_2021&utm_content=Unique-Estates-Life-Magazine