Акцентите по Disney Channel през октомври

  • Сподели:
Акцентите по Disney Channel през октомври

„ДОМЪТ НА РЕЙВЪН“, сезон 5 
Премиера 

В новия сезон бащата на Рейвън, Виктор, се притеснява за потенциален здравословен проблем и Рейвън и Букър се връщат в Сан Франциско, за да му помогнат. Букър осъзнава, че харесва Сан Франциско и решава да остане известно време.

Излъчване: От 10 октомври, всеки делничен ден от 17:00 ч.

„НАЙ-НЕПОХВАТНАТА ВЕЩИЦА“, сезон 2
Премиера 

След като се натъква на училище за вещици, неумелата ни героиня осъзнава, че може би принадлежи там. Поредицата е по обичаната едноименна поредица книги на Джил Мърфи.

Излъчване: От 17 октомври, всеки делничен ден от 20:25 ч. 

„ЗОМБИТА 3“

Това е последната година на Зед и Адисън в гимназията „Сийбрук“, която се е превърнала в убежище за чудовища и хора. Зед се опитва да получи футболна стипендия, за да бъде първото зомби, което ще учи в колеж, а Адисън организира международен турнир за мажоретки. Когато междугалактически аутсайдери се появяват, за да се състезават в турнира, учениците на „Сийбрук“ започват подозират, че може би новодошлите търсят нещо повече от приятелско състезание.

Излъчване: Събота, 29 октомври, от 17:00 ч. 

„ИСТОРИЯ С МУМИЯ 2“

Ейми се подготвя за тематичната хелоуинска сватбата на баща си, когато заедно с Гилбърт и Маршал откриват, че техният приятел-мумия Харолд и любимата му Роуз може да са в опасност.

Излъчване: Неделя, 30 октомври, от 17:00 ч.

ТЕМАТИЧНА ПРОГРАМА ЗА ХЕЛОУИН 

Оригиналните продукции на Disney Channel „ИСТОРИЯ С МУМИЯ“ 1 и 2, „ЗОМБИТА“ от 1 до 3, както и Хелоуин епизоди от любими сериали – ще ги намерите всичко това на Disney Channel по време на дългия уикенд за Хелоуин!

Излъчване: От 29 октомври (събота) до 31 октомври (понеделник) от 09:00 ч.