Dubfire идва за второто парти за ноември

  • Сподели:
Dubfire идва за второто парти за ноември

Ноември месец започна подобаващо с откриването на Yalta Club. В първия петък от месеца клубът ни срещна с Joseph Capriati и Sidney Charles, които направиха вечерта незабравима. Вълнуващите уикенди продължават през целия месец с редица имена от световната електронна сцена в двете зали на клуба. Днес (12 ноември) посрещаме легендарния Dubfire, чието завръщане винаги е удоволствие за феновете, както и триото Mandar, които пристигат за дебюта им на българска сцена в пълен състав.

От международен успех като едната половинка от екс дуото Deep Dish, до също толкова успешни начинания в света на ъндърграунд сцената, Dubfire е артист, чийто стремеж, талант и интуиция го отвеждат до върха. Забележителната житейска история на Dubfire досега е разказана в завладяващия документален филм “Above Ground Level”, който показва траекторията на кариерата му като младеж от революцията през 1979 г. в Иран до израстването му като една от най-големите звезди на електронната сцена. Легендарният диджей и продуцент се завръща в Yalta Club довечера, когато ще го чуем в ROOM 2 на клуба, заедно с Liubo Ursiny.

По същото време в ROOM 1 посрещаме Mandar, които правят своя дебют в България в пълен състав. Френско-датско-холандското трио, включващо Lazare Hoche, S.A.M. и Malin Genie ще представят на публиката своя характерен хаус звук с удължен сет. Откриването на вечерта в голямата зала ще бъде в ръцете на Stephen Popov.

След гостуването на Mandar и Dubfire в петък, ноемврийската програма нa Yalta Club продължава с Enrico Sangiuliano и JoyHauser на 20 ноември, а на 26 ноември ще отбележим последното парти за месеца с Marco Faraone и Guy Mantzur.

Yalta Club ще работи на 100% от капацитета си. Посетителите ще бъдат допускани само при представяне на един от следните документи:

Сертификат за ваксинация.

Документ, удостоверяващ преболедуван Covid-19 през последните 6 месеца.

Документ за отрицателен PCR тест в рамките на 72 часа или документ за отрицателен антигенен тест направен до 48 часа преди събитието.