Михаела Маринова и Любо Киров отново заедно във ''Вселена''

  • Сподели:
Михаела Маринова и Любо Киров отново заедно във ''Вселена''

Професионално пътищата им се пресичат за първи път през 2020 г., когато се събират в магична дуетна версия на вече познатото солово парче на Любо Киров „Мога". Днес „Мога", в изпълнение на Любо и Михаела Маринова, е сред супер хитовете на българската музика. Успехът им се трансформира в творческо приятелство - вече три години Михаела е специален гост-изпълнител в турнетата на Любо Киров, а той често се появява на най-важните й концерти. Затова следващият им общ проект, озаглавен „Вселена", не е изненада за никого.

„Щеше да е много странно, ако „Мога" няма продължение. Възприемам срещата си с Любо като съдбовна. Той ми стана учител на много нива, прегърна ме и r един от хората, които най-много вярват в мен. Работата с него е вдъхновение.", споделя Михаела.

По музика, текст и аранжимент на Михаела и Ангел Дюлгеров, „Вселена" е песен от втория студиен албум на изпълнителката („До безкрай"). Любо Киров се влюбва в парчето от първо слушане, по време на саундчек преди един от концертите от миналогодишното му турне, на което Михаела Маринова е гост.

„Когато я чух, аз запях. Никой не може да ме убеди, че тази песен не е дует, писан за мен и Михаела. Всеки е щастлив да пее с някой, подобен на него", казва Любо Киров.

„Вселена" излиза освен с аудио, и с красиво музикално видео, режисирано от Виктор Антонов (Рик). 

За първи път феновете ще чуят на живо дуета на концертите от предстоящото турне на Любо Киров, на което Михаела ще е отново специален гост. „Вселена" ще бъде част и от програмата на Михаела Маринова, която също тръгва на национална обиколка през есента на 2024.

ВСИЧКИ ДАТИ ОТ „НОВО ТУРНЕ 2024" НА ЛЮБО КИРОВ

14 юни – гр. София

10 юли – гр. Плевен (разпродаден)

11 юли – гр. Плевен

13 юли  - гр. Варна

18 юли – гр. Стара загора

21 юли – гр. Бургас

07 август – гр. Пловдив

09 октомври  – гр. Велико търново

28 ноември – гр. София

Билети ТУК

ВСИЧКИ ДАТИ ОТ „ТУРНЕ 2024" НА МИХАЕЛА МАРИНОВА

26 септември – гр. Варна

27 септември – гр. Русе

28 септември – гр. Плевен

04 октомври – гр. Пловдив

05 октомври – гр. София