Хули Леонис: Преходът към себе си

  • Сподели:
Хули Леонис: Преходът към себе си

"Преходът към себе си" от издателство "Апостроф"

Хули Леонис ни отвежда на най-важното пътешествие в живота на всеки един човек – прехода към себе си. Това е и заглавието на новата му книга, в която топ астрологът и автор ни помага да се свържем с истинското си Аз.

Връзката със себе си обаче не бива остава на повърхността. Защото според Хули Леонис дълбочината предполага обръщане към себе си и минаване на цялата реалност през личната призма за правилно и неправилно, тоест преминаване на реалността през собствената истина.

Именно върху това се съсредоточава Хули Леонис в първата част от книгата. В нея топ астрологът дава отговори десетки въпроси, които ни помагат да открием нашето лично щастие:

Какво означава зодиакалният ни знак и какъв е пътят, описан от него?

Защо сме избрали да се родим под този зодиакален знак и каква тема лекуваме в родовата ни система?

Каква е ролята на родителите?

Как да превъзмогнем пречките пред това да бъдем себе си?

Как да бъдем най-добрата версия на себе си според зодиакалния си знак?

Във втората част читателите ще имат възможност сами да проследят индивидуалните характеристики на своя зодиакален знак и да открият:

Кои са ниските и високите му вибрации?

При каква родова енергия се ражда човекът с определен зодиакален знак?

Как той да извърви прехода към себе си?

Според Хули Леонис животът изисква от нас да направим избор. Едната възможност е да се потопим в колективните полета на страха и да разболеем себе си, другата опция е да се излекуваме, а лечението е възможно само чрез осъзнаване. "Преходът към себе си" ни посочва пътя към него.

За автора

Хули Леонис е завършил специалност "Класическа астрология" в Академията по астрология в Москва. Специализирал е в сферата на личните взаимоотношения, винаги актуална и важна тема в живота на всеки от нас: отношенията родители–дете, партньорските взаимоотношения, връзката на човека със самия себе си.

Хули Леонис е автор на книгите "Пътят на душата през зодиака", "Луната – нашата истинска същност", "Уроците на Сатурн", "Ретроградните планети","Очевидната скрита истина за любовта" ,"Очевидната скрита истина за емоциите" и "Преходът към себе си", издавани от "Апостроф".

Премиерата на книгата ще се състои на 7 октомври от 18:30 ч. в бар "Singles" на ул. "Сан Стефано" 22.

Хули Леонис: Преходът към себе си

"Преходът към себе си", издавана от "Апостроф", разкрива какво означава зодиакалният ни знак и как това може да ни помогне да постигнем хармонична връзка със себе си.

Хули Леонис: Преходът към себе си

Хули Леонис съчетава класическото астрологично познание с изследването на родовата енергия и пречупва тълкуванията си през сферата на психологията.