Изабел Брум: "Хиляди късчета дъга"

  • Сподели:
Изабел Брум: "Хиляди късчета дъга"

"Хиляди късчета дъга" от издателство "Ера"

Люси е преживяла множество разочарования от несполучливи любовни връзки. Но сега в живота ѝ присъства Пит. Най-накрая тя е срещнала мъж, с когото си струва да сподели любимото си място – езерото Комо. Всичко е чудесно... освен бившите му гаджета и мистериозните телефонни обаждания.

Разсейване е точно това, което Агата желае в момента. Тя иска да забрави тъгата и да се отдаде изцяло на почивката си. А привлекателният Марко е последното, от което има нужда.

Люси и Агата не знаят, но са свързани по необичаен начин и скоро пътищата им ще се пресекат. И може би всяка от тях ще открие това, за което мечтае. Или пък това, от което се нуждае...

Изабел Брум създава изключително вълнуваща и сърдечна история, потапяйки ни в несравнимата атмосфера на езерото Комо. Тя обожава пътешествията и непрестанно изследва нови локации в търсене на вдъхновяващо място, на което да се развият сюжетите на книгите й.

За автора

Изабел Брум е родена 9 дни преди да настъпи 1980 година. Завършва медийни науки и работи като редактор. Тя обожава пътешествията и непрестанно изследва нови локации в търсене на подходящото място, на което да се развият сюжетите на книгите й.

Авторката определя Закинтос като своя втори дом и се отбива там поне веднъж годишно. Именно сред екзотичните плажове на гръцкия остров Изабел Брум ни пренася със завладяващата романтична история "Соленият вкус на вятъра".

Другата й великолепна книга - "Една година и един ден" - разкрива магнетичната красота на историческа Прага, където се преплитат пътищата на три жени, които успяват да се обърнат към себе си, да потърсят утеха и да посегнат към щастието.

Най-новата книга - "Хиляди късчета дъга", ни пренася отвежда на романтична разходка край красотите на езерото Комо, където всеки ще открие това, за което мечтае... или пък това, от което се нуждае.