Издателство ''ЕРА'' и Ребека Ярос представят ''Всичко, което оставихме недовършено''

  • Сподели:
Издателство ''ЕРА'' и Ребека Ярос представят ''Всичко, което оставихме недовършено''

Ноа е на върха на писателската си кариера и няма нещо, което да не е постигнал. Но не може да пропусне златната възможност да завърши романа на великата Скарлет Стантън, която винаги му е била идол.

Да измисли подходящ финал е едно, но да се спогоди с красивата ѝ, твърдоглава и цинична правнучка е съвсем друга задача... която ще се окаже дори по-трудна!

Джорджа Стантън започва да гради живота си отначало след развод, който ѝ отнема почти всичко. Тя просто иска да се скрие от света, но арогантният (и доста привлекателен) Ноа бавно започва да печели доверието ѝ и я убеждава да сключат сделка.

Докато двамата се ровят из писмата на Скарлет, започват да разбират защо тя никога не е завършила историята, разказваща за връзката ѝ с пилот от Втората Световна война. Джорджа е убедена, че любовта никога няма щастлив край и въпреки неоспоримата химия между нея и Ноа, тя е решена да не повтаря грешките на Скарлет... дори с риск да унищожи писателската кариера на Ноа.

ТикТок сензацията Ребека Ярос е автор на повече от 15 романа и е сред най-продаваните и награждавани писатели. Тя оглавява класациите на „Ню Йорк Таймс“, „ЮеСеЙ Тудей“, „Уолстрийт Джърнал“ и „Амазон“. Ребека е омъжена от повече от 20 години и има шест деца. Не може да живее без кафе и шоколад, обича хокея и свири на китара.

Сред каузите, близки до сърцето ѝ, е грижата за сираци. След като съпругът ѝ се оттегля от армията, те основават фондация, която е фокусирана върху помощта за деца, които живеят в институции и приемни домове. Една от техните дъщери е осиновена. Ребека живее в Колорадо със семейството си, което включва и английски булдог, една буйна чинчила и котката Мейн Кун, която властва над всички.

Книгата излиза от печат на 08.08.2023 г. и може да бъде поръчана от сайта на издателство ЕРА