Издателство ''ЕРА'' и Роб Риндър представят: Процесът Едно убийство. Един невъзможен случай. Кой е виновен?

  • Сподели:
Издателство ''ЕРА'' и Роб Риндър представят: Процесът Едно убийство. Един невъзможен случай. Кой е виновен?

Полицаят Грант Кливдън, когото цялата страна смята за герой, е отровен. Смъртта му е шокираща за всички.
Очевидният извършител е бившият затворник Джими Найт. Той има солидно досие и отлична възможност. Освен това точно Кливдън е вкарал Найт в затвора.

На пръв поглед случаят изглежда пределно ясен. Медиите и обществото вече са произнесли своята присъда за Джими Найт.
Адвокатът му Адам Грийн не си е представял, че първото дело в кариерата му ще е предрешена загуба. Нито, че ще бъде постоянно в епицентъра на общественото внимание, когато изглежда невъзможно да докаже невинността на клиента си.

Но въпреки перфектния образ, който си е изградил, от миналото на Грант Кливдън изплуват несъответствия и дават на Адам възможност да опита немислимото – да докаже, че клиентът му е невинен.
Едно е сигурно – този процес ще постави на изпитание Адам и цялата съдебна система!

В най-добрите традиции на съдебния трилър, „Процесът“ съчетава изпипана криминална мистерия, напрегнат съдебен процес и шокиращо добри обрати.

Роб Риндър е най-известният британски криминален адвокат. Води съдебното риалити предаване „Съдия Риндър“, както и „Присъдата на Роб Риндър“, а отскоро е постоянен водещ на сутрешното предаване „Добро утро, Великобритания“.

Роб Риндъл наистина е човек с много таланти. Роден в Лондон през 1979 година в еврейско семейство, първата страст на Роб се оказва актьорското майсторство. Начинание, което не трае дълго, тъй като неговият близък приятел и колега от актьорската школа - Бенедикт Къмбърбач е "прекалено добър".

Роб решава да насочи усилията си в друга посока и завършва "Политически науки и модерна история" в Манчестърския университет с пълно отличие. След дълги години работа като адвокат /главно по наказателни дела/ и водещ на съдебно риалити шоу, идва ред и на първата му книга "Процесът". "Процесът" излиза на бял свят в Англия на 22.06.23г., а от 18.07.23 г. на тази страхотна книга могат да се радват и българските читатели. 

Книгата може да бъде поръчана от тук