Красимира Кирчева: "Астрологичен бележник"

  • Сподели:
Красимира Кирчева: "Астрологичен  бележник"

"Астрологичния бележник" от издателство "Кибеа"

Ползвайки "Астрологичния бележник", ще получите:

  • представа за качеството на времето
  • предварителна подготовка за идните дни
  • повече увереност в бъдещето
  • идеи как да извлечете и ползи от неизбежните трудности

Бележникът съдържа описание на годината и конкретни прогнози за всеки един от дните. А десните страници – така удобни за писане – са място за вашите дневни задачи, цели, самонаблюдения, рисунки, размисли и впечатления.

В този бележник е описано качеството на времето, което прави дните подходящи за някои дейности и неподходящи за други. Тенденциите са описани съвсем кратко и с доза хумор.

Успеваемостта на общата прогноза е 30-50%, така че около половината неща ще ви се случат лично на вас, но написаното винаги ще показва характера на деня.

Бележникът е предназначен за всички и не изисква никакви предварителни познания, а за вече изкушените в древната наука са показани със символи всички конкретни астрологични аспекти.

Замислен е да бъде ваш приятел и вълшебен помощник за всеки божи ден. Прекрасно е да има кой да ви напътства в трудни ситуации и да ви насочва да използвате най-силните дни на седмицата за важни решения и събития.

За автора

Красимира Кирчева е астролог. Преподавател по астрология от 15 години. Водеща е на семинари с приказки, практики и медитации.

Автор е на книгата Приказна астрология. Инженер и бакалавър архитект. Омъжена, с три деца.

krassi-kircheva-astrology.com