Предстоящи заглавия от издателство "Ера" за 2021 г.

  • Сподели:
Предстоящи заглавия от издателство "Ера" за 2021 г.

Както всяка година, издателство "Ера" подготвя изключително атрактивни заглавия за читателите и през 2021 г.

В средата на януари излезе интересна и полезна книга на атрактивната Ника Набокова"В леглото с мъжа ти. Бележки на любовницата". Почитателите на Първата дама на криминалната литература Агата Кристи имат възможност да се отправят на път заедно с Поаро в тематичния сборник с разкази: "Загадка в морето. Пътешествията на Поаро".

От любимите криминални писатели очаквайте нови заглавия от авторите на бестселъри Виктор Метос, Филип Гуин Джоунс и Алекс Майкълидис. За почитателите на скандинавската литература "Ера" подготвят нови романи от Рагнар Йонасон и Юрт и Русенфелт.

Предстоят не по-малко интересни нови заглавия от обичаните автори на романтична литератРосица Йорданован на популярната писателка Луси Дикинсън, действието се развива в Япония. През 2021 година под логото на "Ера" ще излезе и пленяваща лична история от Никълъс Спаркс.

Сред любопитните заглавия, които подготвяме са "Психология на забогатяването", която насочва читателя как да организира финансите си и "Монахът, който обича котки" - вълнуващо пътуване, изпълнено с важни послания.

Очаквайте и изключително любопитна историческа книга, посветена на малко известен атентат срещу Ленин.

Включете се в играта ни и споделете заглавието на най-очакваната от вас книга под материала или тук, за да спечелите "В леглото с мъжа ти. Бележки на любовницата".

Книгата печели Nelly Angelova.

За "Съпруга на убиец" може да играете тук

Книгата печели Васи Илиева Джиджова

За "Изгубеният Монтеверди" може да играете тук.

Книгата печели Росица Йорданова

Предстоящи заглавия от издателство "Ера" за 2021 г.

Готови ли сте да влезете в леглото… в главата на любовницата? Думата любовница обикновено извиква във въображението дългокрака нимфа с пищна гръд, сладострастна, пресметлива и фатална. Ника Набокова разбива този мит!

Самата тя е била "другата жена" и от позиция на опита си, както и на база на психологическите изследвания в сферата, ни дава всички отговори – директно и без завоалиране.

Всички ситуации, през които минава такава връзка - любовта, ревността, тайните срещи, лъжите, търсенето на вярното решение, обещанията, самообвиненията и моментите, в които колебанията са повече от решенията. Авторката дава рецепти за преодоляването им, но и за откриването и овладяването на истинските причини една жена да изпадне в тях.

Тази истина няма да ви бъде казана в лъскави списания и в популярни предавания. Ясно формулирани, ефективни и лично проверени методи, със задълбочени познания за човешката психика и взаимоотношения - Ника ще ви изведе от зоната ви на комфорт.

Бъдете готови!