Страхил Иванов: "Кухнята на Страхил"

  • Сподели:
Страхил Иванов: "Кухнята на Страхил"

"Кухнята на Страхил" от Fitbg.net

В "Кухнята на Страхил" ще намерите внимателно подбрани, разнообразни вкусни и здравословни рецепти, с готови изчислени калории и хранителен състав, пълна интеграция чрез баркод с приложението за следене на калории "MyFitnessPal" и подробни инструкции за приготвяне.

Рецептите са подходящи за имплементиране в хранителен режим както за отслабване, така и за покачване на мускулна маса. А и не само – може да се използват и като част от ежедневното семейно меню във всеки дом. Ако харесвате добре приготвената, вкусна и здравословна храна – тази книжка е за Вас!

Книгата включва 80 здравословни рецепти:

  • с изчислени калории и хранителен състав;
  • с работещ баркод линк, за добавяне в приложението заследене на калории myfitnesspal
  • и подробни инструкции за приготвяне;
  • в удобен pdf формат, за използване на телефон, таблет или компютър;

За автора

Страхил Иванов е един от най-популярните онлайн фитнес треньори в България. Помогнал е на хиляди хора да променят живота си чрез по-добро хранене и тренировки.

Автор е на още две много четени и добре възприети книги – "Мотивирай себе си" и "Трансформирай себе си". Неговият уебсайт Fitbg.net се посещава от над 150 хиляди човека месечно.

"Защо написах "В кухнята на Страхил"? Защото вярвам, че каквото и да правим, не трябва да забравяме, че разполагаме само с едно тяло за целия си живот и трябва да се грижим добре за него, за да сме здрави, щастливи и спокойни. А здравословната храна е едно от най-силните лекарства, с които разполагаме, за да си осигурим всичко това!

Но според мен здравословната храна не е трябва да е полезна само за тялото, а и за душата. Затова освен полезна, трябва да бъде вкусна и да ни доставя удоволствие.

Ето защо реших да събера 80 от най-вкусните, но също така здравословни и полезни рецепти, които съм намирал и споделял с читателите си през годините, в малка електронна книжка, към която всеки може да се обърне тогава, когато има нужда от малко повече аромат, разнообразие и сладост в живота си!"

Откъс:

Патладжан с чери домати на фурна

Протеинови мъфини с лимон и кокос

Страхил Иванов: "Кухнята на Страхил"