Aveda представя своята обновена линия Smooth Infusion™ Collection с подобрена веган формула без силикон

  • Сподели:
Aveda представя своята обновена линия Smooth Infusion™ Collection с подобрена веган формула без силикон

Колекцията Smooth Infusion™ от Aveda със своята мощна формула с растителен произход осигурява дълготрайна защита от наелектризиране и влага 
 
Утвърдила се с високоефективните си формули и грижа за околната среда, марката Aveda представя новата и усъвършенствана формула на колекцията Smooth Infusion™. Тя е създадена, за да предоставя защита от наелектризиране и влага за дълготрайно гладка коса с лъскав завършек. Дори косата, която е силно предразположена към наелектризиране, се трансформира моментално благодарение на мощната формула с растителен произход.  
 
Следвайки принципите на зелената химия, формулата на Smooth Infusion™ от Aveda е със силата на растителни вещества и 95% естествен произход, като включва растителен полимерен щит и бленда от растителни подхранващи масла, които моментално правят косата гладка и лъскава още след първата употреба.

Тази технология с двойно действие защитава косата от влага въпреки липсата на силикони. 


 

Как работи: Първо - комплексът с екстракт от рициново зърно моментално обвива кичурите коса и отблъсква водата, като ѝ осигурява защита без силикони. Следваща стъпка - изглаждаща бленда от растителни масла, която съдържа масло от семена на пъпеш Калахари и масло от таману, изглажда и подхранва кутикулата за по-мека коса с блясък.  

“Използвайки нашите познания за високоефективни, естествено добити материали, ние успяхме да имплементираме растителен полимерен щит във формулата на колекцията Smooth Infusion™, който се използва за да предпазва косата от влага и наелектризиране”, казва Camille Sasik, Ph.D., 
Aveda’s Director of Hair Care Research and Development. “Това е вълнуваща технологична иновация, която замества силиконите с техни алтернативи от растителен произход, без да се прави компромис с ефективността на формулата – всъщност това осигурява по-добри и по-дълготрайни резултати от предишната формула, която съдържа силикон. Това е силата на зелената химия!” 

 

SMOOTH INFUSION™ COLLECTION 
●    ANTI-FRIZZ SHAMPOO: Изглаждащ шампоан без силикони, който нежно почиства, хидратира и подсилва блясъка на косата, докато се бори с наелектризирането.  


●    ANTI-FRIZZ CONDITIONER: Изглаждащ, хидратиращ балсам без силикони, който разплита и омекотява косата, като я прави по-податлива на разресване и предотвратява хвърчащите кичури.   


●    PERFECT BLOW DRY™: Мощна терапия за коса, която се активира чрез топлина и прави склонната към наелектризиране коса моментално 5X по-гладка. Формулата обвива всеки един кичур в невидим щит, който предоставя 72-часова защита от наелектризиране, дори и при екстремна влажност. Подходящ за права, чуплива и къдрава текстура на косата (1A-3C).  


●    STYLE-PREP SMOOTHER: Серум за коса с лека формула без отмиване, който подготвя косата за стилизиране и ѝ осигурява 72-часова защита от наелектризиране, докато осигурява защита при топлинно стилизиране и предпазва косата от изсушаващите ефекти на слънцето. Подходящ за права, чуплива и къдрава текстура на косата (1A-3C).  


●    PERFECTLY SLEEK HEAT STYLING CREAM: Подхранващ крем с богата, дълбоко хидратираща формула, който подхранва и предпазва естествено къдравата и много къдрава коса при топлинно стилизиране. Подходящ за къдрава и много къдрава текстура коса (3A4C). 


 
Продуктите от колекцията Smooth Infusion™ имат аромат на роза, австралийско сандалово дърво, сертифицирана, органична палмароза, сертифициран, органичен бергамот и други чисти цветни и растителни есенции.  
 
Стандарти за опазване на околната среда  
Колекцията Smooth Infusion™ е с 95% естествен произход1, с формула без силикони и почистващи сулфати и, като всички продукти на Aveda, не е тествана върху животни и има изцяло растителен произход.

Опаковките на продуктите от колекцията Smooth Infusion™ съдържат минимум 59% рециклирана пластмаса; а самите продукти са произведени чрез 100% възобновяема енергия, генерирана чрез соларни панели и вятърни турбини в основаната производствена база на Aveda.  
 
Лансиране Колекцията Smooth Infusion™ ще бъде налична в началото на месец юни 2022 г.