Чарлийз Терон: ''Не се чувствам самотна''

  • Сподели:
Чарлийз Терон: ''Не се чувствам самотна''

Има известна тежест, която Терон внася в ролите си, които често са физически и трансформиращи.

През 2004 г. тя печели Оскар за смразяващото си превъплъщение на серийната убийца Айлийн Уорнъс в ''Чудовище'' на Пати Дженкинс, филм, който тя също продуцира.

Чарлийз Терон не е готова да се впусне във връзка.

Актрисата е лице на корицата на Process Issue, на Harper's Bazaar, в която разкрива, че "някой се е интересувал да влезе във връзка с нея" по време на пандемията COVID-19.

"Това беше просто едно дълбоко гмуркане във връзка, в която не се чувствах сигурна, че искам да участвам. Станала съм малко непрактична", казва 47-годишната Терон пред списанието.

В момента майката на две деца е съсредоточена върху дъщерите си Джаксън, на 10 години, и 7-годишната Огъст - и върху това с какви кулинарни умения би могла да ги впечатли в кухнята.

"Когато децата ми кажат: "Мамо, никой не прави паста по-добре от теб", нищо не може да се сравни с това", казва Терон.

През септември 2020 г. Терон заяви в шоуто на Дрю Баримор, че се наслаждава на живота си без мъж, докато отглежда двете си дъщери.

"Не съм била с никого от повече от пет години", каза тогава актрисата от "Mad Max: Fury Road". "Отворена съм, когато приятелите ме съветват: "Трябва да отидеш на среща, трябва да се запознаеш с този човек". "

Въпреки че носителката на Оскар е отворена за срещи с нови хора, тя каза, че се чувства "сякаш съм на място в живота си, в което ако идва някой нов в него, трябва да може да предложи нещо много добро. Все още работя на пълни обороти. Приоритетите ми се намират на правилното място, да бъдеш родител изисква усилия. Част от това е, че вечер си лягам и си мисля: "О, Боже мой, не бих искала този ден да е по-различен". Децата ми се оказаха моите големи любови.''

Последната известна сериозна връзка на Терон е с Шон Пен. Двамата започнаха да се срещат през 2013 г. и обявиха годежа си година по-късно. Те се разделиха през юни 2015 г.

Преди 62-годишния Пен, Терон имаше дългогодишна връзка с актьора Стюарт Таунсенд, след като се запозна с него на снимачната площадка на филма им "В капан" през 2002 г. Двамата се разделят през 2010 г.

''Тя не е просто страхотна актриса, но и страхотен лидер'', казва Ума Търман, която играе с Терон в ''Старата гвардия 2''.

Двете никога преди не са работили заедно, но е лесно да се направи паралел помежду им: те са приблизително на еднаква възраст, и двете са високи, слаби блондинки, известни със своята физика в екшън филмите.

Освен това и двете станаха успешни в Холивуд десетилетия преди #MeToo и интернет ерата, време, когато изискването за какъвто и да е вид контрол би било политически рисковано, ако не и напълно несъстоятелно.

Терон се възхищава на Търман, отбелязвайки, че е гледала ''Убий Бил'' филмите вероятно 100 пъти. 

Вижте и Чарлийз Терон и нейната история на успехаИмето на класата - Чарлийз Терон и нейните иконични визии през годините