Ето как Серина Уилямс се грижи за себе си

  • Сподели:
Ето как Серина Уилямс се грижи за себе си

Спа дните, стилните сесии и малко Nintendo Switch помагат на суперзвездата в тениса да поддържа баланса между професионалния и личния живот.

Между жонглирането с титлата на най-великата тенисистка за всички времена, множество бизнес начинания (като нейната линия за дрехи ''Serena'' и колекцията от бижута ''Serena Williams'') и разбира се, като родител на своята мини версия - Алексис Олимпия Оханян Джуниър, спортистката иска да даде приоритет на своето лично време. 

"Вземането на игри по време на семейна почивка определено ми помага да се отпусна и просто ми отнема ума от ангажиментите. Понякога, когато сте в средата на огромен турнир от Големия шлем, просто трябва да не мислите за момента по никакъв начин.
Една от любимите ми игри, докато растях, беше Super Mario Brothers - като всички останали по онова време. Също играех Metroid, тетрис и всякакви класики. Сега се придържам към Mario Tennis."

Когато не пътува по света или не тренира за двубои, тенис легендата избира луксозна седмична глезотия, ритуал, който тя нарича „Спа ден на Серина".

„Веднъж седмично правя нещо - независимо дали е за лице или тяло - и просто отделям време да се отпусна.", разкрива Уилямс. „Като цяло наистина се опитвам просто да бъда щастлива и да се наслаждавам на деня си, оценяйки моментите, които имам."

Известно е, че Уилямс споделя страхотни импровизирани фотосесии с феновете си в социалните мрежи. Спортистката никога не се срамува да покаже своя шикозен личен стил със снимки, които демонстрират бански костюми със змийски принт, знойни миди рокли и небесни стилети. Липсва ù червеният килим и дизайнерските тоалети.

Серина посочва, че приоритезира грижите за себе си, но в крайна сметка е важно намирането на баланс между майка, спортист и жена.

„Да се науча, че трябва да имам време за мен, особено като майка, това бе от значение, защото майките са склонни да забравят себе си и да се фокусират толкова много върху детето или семейството.
Ако не сте здрави и не сте добре, няма да можете да помогнете на никой друг. ", казва тя.