Празнуваме Свети Валентин с Can't Stop Loving You от Kilian Paris

  • Сподели:
Празнуваме Свети Валентин с Can't Stop Loving You от Kilian Paris

Никога не се влюбваш в съвършенството. Можеш да бъдеш привлечен от някой невероятен, но не това ще те накара да се влюбиш в него. Влюбваш се в неговите недостатъци и точно те правят този човек уникален за теб. – Kilian Hennessy.

KILIAN PARIS създава Can’t stop loving You като истинско обяснение в любов: парфюм, празнуващ любовта точно навреме за Св. Валентин. 

Създаден от основателя Kilian Hennessy заедно с парфюмериста Alberto Morillas, Can’t stop loving You се присъединява към ароматното семейство на Наркотичните със своя, в основата си, Портокалов Цвят от Северна Африка.

Цвете, което изразява емоцията, носена от името на парфюма, тъй като е символ на вечната любов. Заедно с Paradisone, нотка на ефирен жасмин, те носят усещане за истински рай. 

Сърцето му е изключително меко, благодарение на Мед от Прованс, нова съставка в репертоара на KILIAN PARIS, която дава вкусна френска нотка. Абсолюто от Мадагаскарска Ванилия добавя още по-наситено гурме усещане, носещо двойно повече удоволствие, а нотката на Дъбов Мъх дава землиста наситеност. Екстракт от Сомалийски Тамян придава чувственост, обем и безгранично мистично усещане.

За да засили желанието, Can’t stop loving You е обграден от една от любимите съставки на Kilian Hennessy – Labdanum cistus абсолю.

Силно кехлибарена, подобна на балсам смола, ръчно събирана повече от 100 години в Андалусия, Югозападна Испания – място, скъпо за основателя, където той решава да се установи. Labdanum cistus се предпазва от слънцето и горещината, като произвежда смола, която обгръща клонки и листа, символ на естествената истина.

Като една от най-чувствените суровини в парфюмерията, тя носи топлина и животинско измерение на аромата: „Това е съставка, която, носена върху кожата, не може да се сравни с нищо, това е чувственост в нейното най-чисто състояние.“ обяснява Kilian Hennessy. 

Тази характеристика отразява вярването на основателя, вдъхновено от божествения щит на Ахил, също гравиран върху бутилката на парфюма, че ароматът може да е както оръжие за съблазняване, така и щит.Едновременно сияещ и мрачен, Can’t stop loving You е наркотичен флорален аромат, който излага мира на опасност