Дева Касел е начело на Dolce Violet, новия парфюм на Dolce & Gabbana

  • Сподели:
Дева Касел е начело на Dolce Violet, новия парфюм на Dolce & Gabbana

Дева Касел е лицето на новия аромат Dolce Violet

Плодово-цветен аромат, който ви приканва да се възползвате от всеки момент от живота си с радост и оптимизъм.

Тя раздвижва тялото си в ритъма на музиката, танцува по ръба на фонтана, тича по каменните стъпала, а след това се потапя в лъчите на слънцето.
Открийте видеоклипа на кампанията Dolce Violet с Дева Касел.

Присъединявайки се към редицата флорални аромати, които марката предлага, Dolce Violet е толкова невероятен, колкото и името му. Кампанията за новия аромат е с участието на прекрасната Дева Касел и е заснета на място в сърцето на Милано. Неусетно красива и нежна, Дева е облечена в кожено яке, мини пола и ботуши с шипове за серията от снимки и отдава дължимото на модерния, остър и изтънчен дух на парфюма Dolce Violet.

Dolce Violet е съблазнителна и красива комбинация от виолетови нотки, мадагаскарска ванилия и касис. Той представлява идеалното допълнение към съществуващата гама от аромати Dolce на Dolce & Gabbana, включваща Garden, Lily, Rose и прочутия оригинал. Създаден от талантливата Емили Коперман, изисканият аромат е идеалното допълнение към всяка парфюмна колекция.

Ароматът се предлага в неустоим лилав флакон, който е детайлно украсен с причудлива капачка с цветя и шикозна черна панделка. Dolce Violet ще добави нотка капризност и изтънченост към тези, които искат да придадат уникален аромат в ежедневието си.