Хайди Клум отново е с най-внушителния костюм за Хелоуин

  • Сподели:
Хайди Клум отново е с най-внушителния костюм за Хелоуин

Кралицата на Хелоуин Хайди Клум се трансформира в страховит пълзящ червей за партито си в Sake No Hana в новия хотел Moxy в Ню Йорк. Без пропуск всяка година нейните визии за Хелоуин са сред най-запомнящите и открояващите се.

Абсолютно неузнаваема, 49-годишната Клум не ни разочарова и тази година. Единствената видима част от лицето ѝ бяха очите и усмивката ѝ, докато останалата част от нея беше покрита от уникалния костюм, който включваше и опашка. Тя сподели, че за създаването на костюма са били необходими повече от 10 часа.

''Този костюм е сред най-добрите, защото е необичаен и доста странен. Трудно ми е да се движа с него. Усещането да си в кожата на червей е малко клаустрофобично. Когато падна, имам нужда някой да ми помогне да се изправя. Опитах се да мисля извън рамките и да измисля нещо грандиозно.''

''Червеят'' беше уловен от въдицата на съпруга на Хайди Том Каулиц, който бе облечен като рибар

Но германският супермодел имаше сериозна конкуренция в лицето на 18-годишната си дъщеря Лени Клум, която в чест на събитието се облече в черен латексов костюм на Жената котка. 

Сред присъстващите гости на годишния празник бяха Questlove, Илон Мъск, който пристигна под ръка с майка си, Ice-T и Coco и много други.