Модерните коледни маникюри

  • Сподели:
Модерните коледни маникюри

Коледа и Нова година - блясък, яркост, смях, топлина, уют. Маникюрът ви трябва да ви напомня на тези усещания. Тази година на мода е минималистичното.

Ето кои са и маникюрите:

Червен цвят
Наскоро избухна новата тенденция с яркочервени нокти, но не се притеснявайте, че цветът вече не е новогодишен. Той винаги ще е! Изберете вашия нюанс и творете. Може да бъде само червен цвят, може да бъде с брокат, може да бъде с коледни картинки. Изборът е изцяло ваш!

Зелен цвят
Тъй като някога Дядо Коледа е бил в зелена премяна и зеленият цвят се смята за носещ коледен дух. Изберете възможно най-наситения нюанс и добавете коледна захарна пръчица например, ще стане великолепно. Нека единият нокът да бъде в зелено, а другия в червено. Какво по-хубаво от допълнително настроение. 

Кафяв цвят
Преди кафявият цвят се смяташе за есенен и рядко дамите го използваха през останалото време. Но никога не е късно да променим правилата, нали? Коледните празници са също идеални за този цвят. Добавете курабийки във формата на човече. Една снежинка също не би изглеждала зле. 

Златно
Не ни разбирайте погрешно като кажем златен цвят, не трябва да оцветявате всички нокти в златно. Използвайте го за акцент, стои перфектно на всички цветове и където и да го сложите на нокътя, няма да сгрешите. 

Брокат
С броката трябва да действаме както със златния цвят. Съгласни сме, че брокатът е истинска красота, но не трябва да прекаляваме. Ако сте истински почитатели на броката, оцветете изцяло един или два нокътя, но не повече. Все пак на мода е минималистичното. 

 

Френски маникюр
Може би свързвате френския маникюр с по-обикновени поводи или сватби, но дойде времето да бъде на върха на тенденциите дори и на коледните празници. За всички дами, които не обичат да бъдат твърде ярки и забележими, това е вашият модел. Използвайте някой от коледните цветове и добавете малко златно, няма да сгрешите. И изненада, това е един от най-красивите коледни маникюри!