Селма Блеър, която живее нов живот

  • Сподели:
Селма Блеър, която живее нов живот

Приключвайки кампанията си за Gap Icons, Селма Блеър се почувства по-свежа.

Вдъхновена от креативността на нейните колеги – от Лабринт и Лъки Блу Смит до Камерън Ръсел – и подкрепена от визията на режисьора Кото Болофо за нея през модния обектив, снимките бяха нещо като събуждане и възраждане за актрисата.

Можете да видите това в блясъка в очите ѝ. Селма е на 50, но със същата красота и остроумие, които ни карат да гледаме нейните rom-coms от 90-те десетилетия по-късно.

На този етап Селма се наслаждава на нещо като втора глава от живота си, след като години наред се бори с множествена склероза и впоследствие разказва историята си в нейните мемоари ''Mean Baby''.

''Никога не съм мислила, че мога да моделирам, но ето ме, на 50 години в ролята на модел. Подходящият момент да направим всичко, което искаме, е тук и сега. Ако искате да бъдете модел - станете модел. Ако искате да пишете книги - пишете книги.''

Актрисата се възхищава на марката Gap, че е устойчива. Силен лидер в света на купувачите, компанията премина през възходи, включително високопоставено сътрудничество с Yeezy, и падения, а именно масово затваряне на магазини през последните години. 

Тази кампания от една страна, е изявление за намерение: безвремие и оригиналност. Gap остава верен на същността си, усъвършенствайки своя свободен деним Washwell от 90-те, големи бели ризи, карго и качулки с лого, но мисли върху това как да се развива осъзнато.

Селма се появи от другата страна на собствения си период на размисъл.

''Чувствам се по-отворена в живота си, отколкото някога съм била. Също така съм по-безмилостна по отношение на нещата, които не допускам. Така виждам доброто с по-ясно съзнание.''

Четете и За битката с множествената склероза - говори Селма Блеър