Шер обра овациите на седмицата на модата в Париж

  • Сподели:
Шер обра овациите на седмицата на модата в Париж

Поп легендата е лицето на новата колекция на Balmain, която беше представена на Седмицата на модата в Париж.

Шер направи изненадващо появяване по време на Седмицата на модата в Париж 2022 г., закривайки шоуто на Balmain в прилепнало мраморно черно боди с подчертани рамене, заедно с подходящ клин.

76-годишната поп икона дефилираше в чифт черни боти на платформа, докато нейният хит от 1998 г. ''Strong Enough'' звучеше като фон.

Парижката седмица на модата още не е приключила, но е много трудно да надградиш този момент с появата на Шер на сцената. Нейният момент на модния подиум доказа, че невероятният стил и увереност се срещат на всяка възраст. Единственото нещо, което липсваше, беше микрофон, за да може да извика ''Believe".

Шоуто се проведе на стадион Stade Jean-Bouin в 16-ти район на Париж, избран по-скоро заради капацитета си, отколкото поради местоположението си. Публиката се състоеше от почти 8000 души, членове на т. нар. Balmain Army на творческия директор Оливие Рустейн. Събитието беше наречено по-скоро фестивал, отколкото шоу с основание. 

Хитмейкърът на "If I Could Turn Back Time" не беше единственото голямо име като модел в шоуто. Ашли Греъм и Кристен Макменами бяха сред останалите знаменитости.

Междувременно звезди като Кайли Дженър, Бруклин Бекъм, Никола Пелц и Доув Камерън наблюдаваха спектакъла от първия ред.

Рустейн изрази възхищението си за кастинга в прессъобщение, казвайки: ''Шер е един истински, смел пионер, повече от шест десетилетия. Никога не намалява темпото, винаги ни дърпа заедно със себе си, докато тя смело върви напред."

Дизайнерът продължи:

''''Икона на стила" не се доближава до описанието на нейното постижение да дефинира модните тенденции за повече от половин век. И в тази предизвикателна епоха, която ни принуждава да се борим за дългоочаквани промени, нейният впечатляващ, дългосрочен ангажимент за всеотдаен активизъм е пример за всички."

Самата Шер коментира: ''Имах най-доброто време на сцената. Чувствах се страхотно! Шоуто беше невероятно, най-доброто модно шоу представяно някога!''

Предлагаме ви и: Правят филм за живота на Шер

Шер, която живее според свои собствени правила