Дата на раждане 24 – качества, цветове, взаимоотношения и бъдеще

  • Сподели:
Дата на раждане 24 – качества, цветове, взаимоотношения и бъдеще

Всяко число има своя собствена символика и би могло да ни подскаже много за характера и типа личност, дори и за събитията, които предстоят на даден човек да изпита в бъдеще време. Ще ви разкрием как рождената ни дата се отразява пряко на целия ни живот, както и кои са късметлийските числа, според това в кой ден от месеца сме родени.

Родени на 24-то число от месеца

Качества
Хората носещи това число в своята рождена дата са кротки, миролюбиви и свръх чувствителни личности, които никога умишлено не биха наранили друг човек. Те не се стремят да бъдат лидери, по-скоро тихо застават отстрани и наблюдават какво се случва около тях и как животът преминава като на лента от филм. Не обичат рисковете, нито пък конфликтите, просто се стремят да избягват всякакъв вид емоционално и духовно напрежение, което би могло да промени структурата на тяхната аура. Често пропускат отлични възможности за развитие, защото се страхуват да се хвърлят в неизвестното и да изпробват нещо различно.

Сборът от двете числа две и четири е шест, което е най-чувствителното и романтично число в нумерологията, а то кара своите последователи да наблюдават света единствено със своите позитивни цветни очила. Точно това кара и родените на 24-то число от месеца от време на време да си слагат очилата на илюзията и безцелно да се лутат и да губят време по приказните пътища на безгрижието.

Хората родени на тази дата са творци по природа и обикновено са силно привлечени от професии, в които могат да развиват своята фантазия и да създадат нещо с двете си ръце. 24-те не са инициативни, нито пък способни да облекат великите си идеи в действия, а това е и причината да пропускат безброй много шансове да успеят в живота и да се изкачат на едно по-високо професионално ниво. 

Взаимоотношения
24-ките търсят човек, който да ги подкрепя емоционално, морално, духовно, психологически и дори финансово. Те не са способни да поемат отговорност, нито пък да взимат сериозни решения сами и това е причината да търсят човек, в когото откриват стабилност и една майка орлица, която е винаги на среща за нуждите им. Дори и в приятелския си кръг те подбират хора, които умеят да слушат и да им помагат да се изправят, когато съдбата им е нанесла поредния удар. Техните другари са изключително търпеливи психолози, които знаят как да ги стабилизират и уравновесят тогава, когато и самите те са загубили своята посока в живота.

Щастливи цветове
Щастливите цветове за това число са: бял, син и светлорозов. Това са цветовете, които ги обграждат с позитивна енергия и вяра в собствените им възможности, затова е добре по-често да се обличат в тези цветове, за да могат да изградят желания живот и да сбъднат мечтите си.

Бъдеще
Докато тези хора живеят под закрилата на своя партньор и приятели, те ще бъдат неспособни да поемат големи рискове и да излязат от черупката си, в която си мислят, че са напълно защитени. Когато спрат да стоят на едно място и просто да чакат нещата да се наредят, според желанията им ще разберат какъв всъщност е смисъла на живота им и ще могат да вземат в ръцете си ключа към духовното удовлетворение. За 24-ките е нормално да се вкопчват в някого и по този начин да си преправят път напред, но истината е, че докато не открият своята вътрешна сила те ще продължават да живеят в сянката на другите и никога няма да изпитат истинско щастие.