Дата на раждане 19 – качества, цветове, взаимоотношения и бъдеще

  • Сподели:
Дата на раждане 19 – качества, цветове, взаимоотношения и бъдеще

Всяко число има своя собствена символика и би могло да ни подскаже много за характера и типа личност, дори и за събитията, които предстоят на даден човек да изпита в бъдеще време. Ще ви разкрием как рождената ни дата се отразява пряко на целия ни живот, както и кои са късметлийските числа, според това в кой ден от месеца сме родени.

Родени на 19-то число от месеца

Качества
Самоуверени, горделиви и суетни 19-ките са хора, които никога не биха могли да бъдат командвани, от когото и да е било, защото чувстват, че са родени лидери и господари на света. Числото едно им дава сила и възвишеност, докато деветката ги нахъсва да мачкат и да постигат целите си на вяска цена. И двете числа обединени в едно правят един много влюбен в себе си човек, който знае цената си и никога не би се продал за по-малко. 19-ките са хора, които обичат прожекторите да бъдат насочени към тяхната особа и да събират погледите на другите, това за тях е най-прекрасната част от живата им.

За 19-ките другите хора са средство за реализиране на целите им, но без никаква друга стойност, просто пионки, които им помагат да се изкачват по стъпалата към властта и парите. Влюбени в себе си до такава степен 19-ките често летят в облаците и забравят, колко страшна би могла да бъде реалността.

Всъщност тяхната личност е толкова магнетична и силна, че те успяват без проблем да привлекат хората към себе си и да ги накарат да ги следват. Хората родени на 19-то число от месеца държат на момента да получат онова, което искат, в противен случай са готови да направят истински панаир около себе си, за да могат да ги чуят и забележат.

С детски нрав и погълнати от физическите си данни, те са напълно опиянени от себе си и личните си нужди. Всъщност 19-ките притежават отровно жило, което няма да се поколебаят да използват тогава, когато някой не спазва техните инструкции и се опитва да ги нарани. Решителни, амбициозни и силни, това са хора, които винаги постигат желаното, благодарение на своя хъс, упорство, доза хитрост и факта, че никога не се отказват.

Те са родени господари, които се стремят да властват независимо, дали ще се намират на работното място или у дома, просто техният глас е най важен и винаги решаващ. Интересното е, че при тези хора светът обикновено се върти около материалното, властта и лукса, като всичко духовно и чувствено те са успели да заключат завинаги дълбоко в сърцето си. 

Взаимоотношения
За 19-ките е необичайно да се обясняват в любов или пък да планират дълги връзки. Те са като изчистени от емоции и това е причината хората трудно да разбират, какви в действителност са  намеренията им. За тях любовта е чувство, което обладава слабите души, като разболява ума им, затова по всевъзможен начин се опитват да избягат от подобни усещания и да не се разболяват от никакви човешки емоционални усещания. Те биха могли да изпитат силна привързаност към някого, но трудно биха си признали, че това може би е любов, защото не са настроени на тази вълна.

Те кипят от енергия, която не желаят да разпръскват напразно, а това е и причината да странят от по-задълбочени връзки и да влагат всичките си сили в своите проекти. За 19-ката емоциите и чувствителността е признак на огромна слабост и затова се опитват да скрият тези чувства, като демонстрират пред останалите могъщество, непоколебимост и сила.

Ако все пак се влюбят и обекта на техните желания не отвърне на чувствата им, 19-ките няма да се поколебаят, а ще предприемат директно мерки към унищожението му, независимо какво ще им коства това. Сложни, арогантни, самонадеяни, алчни и неразбираеми за околните 19-ките трудно намират събратими, с които да бъдат на една и съща вълна. 

Щастливи цветове
Цветовете носещи късмет на това число са: бял, златист и огнено червен.

Бъдеще
В действителност 19-ките са от типа хора, които никога, ама никога няма да се възползват от съветите на другите, те по-скоро ще следват своя път, дори той да е по-дълъг и трънлив, щом са си го наумили те никога няма да се отклонят от него. Хората родени на тази дата са изключително темпераментни, горделиви, капризни и влюбени в себе си.

За тях най-важното нещо е да се чувстват комфортно, независимо от това какви проблеми и болки имат хората около тях, което е и най-лошият им недостатък, от който бързо трябва да се отърват, ако искат до себе си да задържат хората, които ги обичат. Колкото по-бързо осъзнаят, че в този свят съществуват и други хора, също с чувства, потребности и мечти като тях, толкова по-бързо ще пречупят лъжливата призма, през която наблюдават света и ще намерят вътрешно удовлетворение.