Дата на раждане 18 – качества, цветове, взаимоотношения и бъдеще

  • Сподели:
Дата на раждане 18 – качества, цветове, взаимоотношения и бъдеще

Всяко число има своя собствена символика и би могло да ни подскаже много за характера и типа личност, дори и за събитията, които предстоят на даден човек да изпита в бъдеще време. Ще ви разкрием как рождената ни дата се отразява пряко на целия ни живот, както и кои са късметлийските числа, според това в кой ден от месеца сме родени.

Родени на 18-то число от месеца

Качества
Числото 18 е съставено от двете числа едно и осем, като техния сбор е девет. И трите получени числа са свързани със стабилност, енергия и висок дух. Хората родени на тази дата са изключително напористи, артистични и талантливи. Те не се страхуват да бъдат инициатори и да вдъхновят останалите със своята жизненост и магнетизъм.

Числото осем е обвързано с материалното, което всъщност успява да обърка човека роден на 18-та дата от месеца, като му изпраща различни двусмислени сигнали. Единицата го кара да търси духовността и да избягва земното притежание, докато осмицата го дърпа към натрупването на материални блага, дори с измамни похвати. 18-ката е променливо число, което постоянно се лута между това да се зареди с духовна енергия или пък да спечели повече пари.

Комбинацията между двете прости числа прави 18-ката на моменти да изглежда изключително нестабилна и объркана. Въпреки това хората родени на тази дата разполагат със свръх интелигентност и когато са си наумили дадено нещо, те са способни да прегазят останалите, докато не го получат. Свръх амбициозни и упорити, те никога не се предават под напора на обстоятелствата, а с пот на челото гонят всяка поставена задача докрай.

Числото 18 зарежда притежателите му със сила, власт и желание да преуспеят на всяка цена, което е и причината тези хора да се чувстват изключително добре, когато се намират начело пред другите и с размах ги ръководят. За тях е важно да бъдат на такава позиция, в която зад себе си да имат верни подчинени, които стриктно следват съветите им и им помагат да достигнат до върха на целите си. Обичащи властта те често биват опиянени от своята дарба да командват, което ги прави да изглеждат някак строги и безмилостни в очите на подчинените си. 18 е едно от най-силните числа, което зарежда хората носещи го в своята рождена дата със силна активност и желание да покорят най-високите върхове. 

Взаимоотношения
На първо впечатление сериозни и горделиви, на моменти неспособни да изразят собствените си желание, 18-ките остават неразбрани от останалите хора. Дори когато изпитват дълбоки и силни чувства, като любов, те не успяват да изразят правилно своите емоции, вместо това се опитват да потиснат тези усещания и просто да продължат напред.

Във връзките си, те държат да доминират и да бъдат господарите с тежката ръка, които определят цялото бъдеще. А това е и причината винаги да търсят партньор, който би се подчинил на техния властен характер и не би им създавал бъдещи проблеми. Когато го намерят те поемат пълната инициативата и стават движещото се колело във връзката.

18-ките всъщност са изключително интересни събеседници, от които човек би могъл да научи много и това е причината хората да харесват тяхната компания и да се зареждат от силата им. Като приятели тези хора са стабилни, щедри и верни, готови винаги да съдействат при нужда на своите другари. 18-ките биха били напълно удовлетворени, когато в живота си открия любовен партньор, който пълно да следва техните инструкции и въпреки това да бъде истински ураган в леглото, това за тях би била една сбъдната мечта. Страстни и магнетични 18-ките са хора, които привличат бързо срещуположния пол, защото излъчват сила и сексапил, но единственият им проблем е, че дават на заден ход, когато дойде време да споделят чувствата си.

Щастливи цветове
Щастливите цветове при 18-ките са бял, син и огнено червен. Тези цветове успяват да ги заредят с прилив на положителна енергия и да смекчат малко студеният им нрав.

Бъдеще
За 18-ките е много трудно да усетят къде се намира тънката граница при нормалното общуване, което е и причината често да я преминават, като оставят зад себе си безброй обидени и наранени хора. Те са резки и груби, а това определено е причината много печеливши врати да им бъдат затворени под носа.

Истината е, че трябва да се опитат да намерят баланса и да се смирят малко, ако искат да бъдат заобиколени от верни приятели. Колкото по-бързо осъзнаят, че не трябва винаги да вървят с рогата напред и да се защитават, тогава, когато няма нужда да го правят, 18-ките ще могат да живеят в хармония, както със себе си, така и с заобикалящия ги свят. В противен случай ще останат вълци единаци, неразбрани от никого и гонещи сами мечтите си.