Годишен хороскоп за зодия Дева – 2023 година

  • Сподели:
Годишен хороскоп за зодия Дева – 2023 година

Зодия Дева 
24 август – 23 септември
Управляваща планета – Меркурий

2023 година ще отвори много възможности пред вас за реализация. Годината на Заека ще ви даде шанс да се развивате и ще ви въоръжи с много търпение, което ще ви помогне бавно, но сигурно да се доближите до целите си. През 2023 година няма да ви липсва увереност и в работата си ще се раздавате на 100%. 

Работа
В началото на годината ще се наложи да вземете няколко важни решения, от които ще зависи вашето бъдеще, затова е добре да не подхождате прибързано и добре да обмислите своите действия. През 2023 година ще бъдете в добра форма и изпълнени с ентусиазъм и енергия да действате по своите задачи. Всяко начинание, в което успеете да вложите максимум сили ще бъде увенчано с успех.

В годината на Водния заек, интуицията ви ще работи повече от перфектно и често ще ви подсказва отговорите на задачите, които изключително много затрудняват останалите хора. Към средата на годината може да изникнат недовършени ангажименти, които ще ангажират изцяло вашето внимание. 

За родените под знака на Девата, 2023 година ще бъде годината, която отваря най-успешните врати и им показва, че с много труд и постоянство, човек може да постигне наистина грандиозни резултати.

Съсредоточени, устремени и верни на своите принципи, вие ще преминавате бързо през трудностите и ще се радвате на своите постижения. Благоприятна година за инвестиции и започване на нови проекти.

Любов
През 2023 година ще осъзнаете, че до себе си имате човек, с когото може да общувате без да се притеснявате, че той може да ви нарани, човек от когото ще получите трайно разбирателство, дължащо се предимно на общите ви черти. Още в началото на годината ще изпитате нуждата да излеете своята душа, пред този човек и това ще подейства, като една спойка във вашите отношения, която ще постави началото на една искрена любов. 

Необвързаните Деви ще имат възможността, още през първите три месеца от годината да разширят своите социални контакти и да срещнат хора, които се доближават до тяхното мислене и цели. Годината ще бъде успешна за създаване на семейство и по-сериозно обвързване, както и за откриването на сродна душа.

Здраве
Ще се радвате на добро здраве, единствените притеснения, които може да имате през тази година, ще са свързани единствено с леки настинки. Въпреки, че често пъти, вие преживявате доста тежко, дори нормалните болки в гърлото и се страхувате прекалено много за здравето си, през тази година тези леки неразположения бързо ще преминават. Част от представителите на зодия Дева, ще успеят да се отърват от свои вредни навици, които до този момент са ги дърпали назад и са пречили на продуктивността им.