Годишен хороскоп за зодия Овен - 2023 година

  • Сподели:
Годишен хороскоп за зодия Овен - 2023 година

Зодия Овен 
(21 март – 20 април)
Управляваща планета – Марс

В началото на годината, ще изпитате силно желание да действате, а упоритостта, с която ще следвате своите цели, ще ви помогне да достигнете желаните резултати. През 2023 година ще проявявате повече търпение към околните, което от своя страна ще донесе много позитиви във вашия живот. Тази година ще ви зареди освен с търпение, но и с много мъдрост и вътрешна хармония, които от своя страна ще ви накарат да се успокоите и да наблегнете на наистина важните неща, към които трябва да фокусирате вниманието си.

Средата на годината ще бъде изпълнена с много положителни и ценни изживявания, които ще оставят траен отпечатък в душата ви. Емоциите, които ще преминат през вас, ще ви донесат истинско удовлетворение. Още през първите три месеца от годината, вашият поглед ще бъде насочен към нов проект, който ще запълни цялото ви време и енергия, но ако успеете да вложите всичките си сили в изпълнението му ще жънете големи успехи към края на годината.

Годината ще ви изпълни с мотивация и ще ви стимулира да се раздавате за тези проекти, в които виждате някакво бъдеще, а сами знаете, че без борба, няма и победа, именно затова 2023 година ще ви възнагради с нужното търпение, сила и постоянство, които ще ви помогнат да се развивате наистина успешно и да постигнете всички свои мечти още до края на годината. 

Работа

В работата, още в началото на годината, може да очаквате промени, които за момент ще ви притеснят, но в последствие ще усетите колко позитиви са ви донесли. Не изпадайте в крайности и се постарайте през тази година да запазите своя вътрешен баланс, като избягвате ненужните конфликти и наблягате повече на задачите си.

Към средата на годината, ще изпитате силно желание да обогатите своите познания, като се запишете на курс, който ще ви мотивира да разгърнете своя потенциал и заложби. Към края на годината ви очакват няколко интересни срещи с влиятелни хора, които ще ви помогнат да осъществите една своя дълго планувана мечта.

Здраве

Стресът и умората, ще си окажат своето влияние, затова се постарайте да не натоварвате прекалено своята психика, опитайте се да организирате мислите си, като ги насочите в положителна насока и избягвайте нещата, които ви дразнят и натоварват допълнително.

Към средата на годината, може да получите известен дискомфорт свързан с ваше открито преди време заболяване, но точно в този момент е важно да посетите специалист и да обърнете по-голямо внимание на здравето си. Ако успеете да се настроите на позитивна честота, ще можете да се отървете от силното главоболие и нервите, които са в резултат на вашата емоционална личност. Под влиянието на Марс, трябва да бъдете особено внимателни и да не предприемате екстремни пътувания. 

Любов

2023 година ще ви предостави чудесна възможност да се отървете от всички тези хора, които по някакъв начин са ви спъвали и са били некоректни в любовта си към вас. Тази чистка, ще ви помогне да отворите очите си и да забележите тези, които държат на вас и ви обичат, такива каквито сте, без да се стремят да ви променят.

Ако сте сами годината ще ви предложи няколко възможности да срещнете подходящ партньор, а това ще се случи през месеците – април, юни и август. Бъдете търпеливи и се постарайте да не се мятате в бурните води, още преди да сте успели да опознаете човека отсреща. Обвързаните Овни, ще бъдат изпълнени с оптимизъм и романтично настроение почти през цялата година и няма да спират да демонстрират своите най-съкровени мисли и чувства пред половинката си.

Годината ще бъде подходяща за навлизане в брак, както и за затвърждаване на вашите чувства. Ако някой не заслужава вашето внимание и любов, просто не си губете времето с този човек, а се огледайте в страни, защото там ще ви чака истинската и разтърсваща любов, която ще ви осигури тази хармония и успокоение, от които така силно се нуждаете.