Годишен хороскоп за зодия Лъв – 2023 година

  • Сподели:
Годишен хороскоп за зодия Лъв – 2023 година

Зодия Лъв
23 юли – 22 август
Управляваща планета – Слънце

През 2023 година под влиянието на Водния Заек ще преливате от творческа енергия. В желанието си да напредвате и да изкачвате своите върхове, вие ще бъдете мотивирани да давате всичко от себе си и успехът няма да закъснее. През тази година умело ще успявате да ръководите работните процеси, както и без проблем ще съчетавате приятното с полезното.

Мобилизирайте силите си към по-големи проекти и не губете енергията си в дребни задачи, които няма да ви донесат нужното удовлетворение. Година изпълнена с предизвикателства, нови проекти и успешни дейности предстои на представителите на зодия Лъв. 

Работа
В началото на годината, ще усещате едно силно напрежение, което за момент ще ви разконцентрира от наистина важните дела, с които трябва да се захванете, но този период ще премине още след първия месец на годината и нещата ще започнат да се случват плавно и по план. Водени от упоритост и силно желание за успех, вие лесно ще успявате да мотивирате и екипа си, като ще ги насърчавате да не се оказват при бъдещите трудности.

Вие ще сте ръководещата фигура в нов проект, който ще бъде реализиран още при първите месеци от годината и като човек на предна линия, вие умело ще ръководите своите поддръжници и партньори, като постигнете сигурен успех. Прекрасна година за усъвършенстване и реализация, изпълнена с много положителни социални контакти и успешни начинания предстои за родените под знака на Лъва.

Любов
През първите три месеца от годината, ще се въртите като в омагьосан кръг и няма да бъдете напълно наясно със своите чувства, но една сантиментална среща ще промени това и ще ви накара отново да повярвате в любовта. Обвързаните представители на зодията, ще се радват на вниманието и подкрепата от своя любим човек, като не се очакват сериозни сътресения в техните отношения. Още към средата на годината Лъвовете ще получат една съдбоносна новина, която изцяло ще промени живота им, като успее да вкара липсващата частица в него и донесе пълно щастие на Лъвовете.

Здраве 
През 2023 година вие ще бъдете изпълнени с огромно количество енергия, а вашият ентусиазъм бързо ще заразява и хората около вас, единственото за което, трябва да внимавате е да не се натоварвате прекалено и междувременно да отделяте време за здравословна почивка.

Силна воля, добро самочувствие и амбицията да постигате своите цели, ще ви държат в пълна кондиция през цялата година. Месеците, през които трябва да се пазите от психическо изтощение и депресии са - февруари, септември и ноември.