Хороскопът на High View Art: 25.03 – 31 .03. 2024 г.

  • Сподели:
Хороскопът на High View Art: 25.03 – 31 .03. 2024 г.

През тази седмица повечето зодии ще изпитат силна нужда от радикални промени, които всъщност ще повлияят благоприятно върху всеки аспект от живота им. Земните зодии могат да очакват много успехи и реализиране на целите им, докато при водните знаци през следващите няколко дни ще се наблюдават сериозни сътресения в професионалния живот, които могат бързо да ги изкарат извън контрол. При огнените знаци обаче всичко ще се движи по точен план и Вселената ще бъде тази закрилница, която ще ги изважда и от най-деликатните и напрегнати ситуации. Въздушните знаци пък ще попаднат в една мисловна въртележка, в която трудно ще успяват да подредят по важност своите ангажименти и да чуят накъде всъщност иска да ги насочи съдбата. 

Разберете какво са ви подготвили звездите за предстоящата седмица и какво може да очаквате да се случи, както в личен, така и професионален план.

Овен
Мили Овни, през тази седмица бъдете нащрек, защото може да забравите нещо изключително важно, от което ще зависи цялото ви бъдеще. Седмицата за вас ще протече интензивно, но и в компанията на приятни хора, които ще ви заредят със своята мощна и силна енергия. Не се страхувайте да бъдете себе си и да покажете пред останалите своите качества, защото само така ще успеете да се почувствате в свои води и да се радвате на живота.

Телец
През следващите няколко дни ще се вкопчите в грешки от своето минало, които в момента нямат никакво значение, но пък благодарение на тях ще успеете да достигнете до един наистина жизнено важен урок, който в бъдеще време ще ви бъде от полза. През следващите няколко дни се постарайте да бъдете по-спокойни и хладнокръвни, защото само така ще можете да не се отклонявате от своята посока и да берете плодовете на труда си.

Близнаци
Позитивна и щастлива седмица предстои за Близнаците, които освен че ще бъдат изпълнени с енергия и приятни мисли, но и ще успяват да заредят и хората около себе си. През тази седмица родените под този въздушен знак могат да очакват едно голямо финансово постъпление, което още повече ще ги зарадва и ще ги накара да мечтаят.

Рак
Колкото по-отговорни и съсредоточени сте в своите задължения през следващите няколко дни, толкова по-малко вероятно е да сбъркате някъде или да допуснете фатална грешка. През първите четири дни от седмицата бъдете особено внимателни, не се предоверявайте и не давайте пари назаем. В края на седмицата ви очакват разтоварващи дни в компанията на близки хора, които ще ви заредят със сили и настроение.

Лъв
През следващите няколко дни ще бъдете особено ангажирани и ще препускате от задача на задача, но хубавото тук е, че нещата просто ще ви се получават от първия път и всичко ще се движи по избрания от вас път. Предстои ви една много силна седмица изпълнена с финансови постъпления и приятни моменти, която ще успее да ви мотивира да се впуснете в още по-мащабни и грандиозни проекти.

Дева 
През следващите няколко дни може да се почувствате уморени и нестабилни, но каквито и негативни мисли да преминат през главата ви, просто ги изхвърлете и продължете напред. Тази седмица пред Девите ще се открие една много добра възможност за професионално израстване и ако те са готови да се впуснат в това интересно начинание, още в началото на следващия месец ще забележат, как животът им започва да се променя към по-хубаво.

Везни
През следващите няколко дни е хубаво да избягвате конфликтни ситуации, дори такива, в които не сте пряк участник, но искате да споделите своето мнение. Важно е да стоите настрана от всякакви емоционални излияния и през тази седмица да обърнете повече внимание на хората около себе си - на своето семейство, защото това е единственият начин да презаредите батериите за предстоящия проект, в който съвсем скоро ще се впуснете.

Скорпион
За родените под знака на Скорпиона се очертава една силно енергийна седмица, която ще го накара да обмисли по-задълбочено своите приоритети, дори скоростно ще пожелае да промени посоката си. В професионален план нещата за този знак ще се развиват повече от чудесно, а в любовта му предстои една голяма изненада, която ще го накара да настръхне.

Стрелец
Така съсредоточени в своята работа напоследък забравяте да обърнете внимание на любимите си хора, което е и причината да се чувствате виновни за това, че не можете да разпределите задълженията си по важност. Един специален човек в живота ви очаква вие да направите първата крачка към него и да му обявите своето решение, сега е моментът, в който можете да изберете своята посока и да се насладите на една истинска и зашеметяваща любов.

Козирог
През следващите няколко дни може да ви се наложи да обучавате някого, това може да бъде ваш познат, колега или роднина, но който и да е този човек, не забравяйте да съхраните нервите си и да не избухвате независимо от това колко ви е трудно да споделите с него своите знания. В края на седмицата ще получите важно съобщение, от което зависи не само вашата работа, но и бъдещето ви.

Водолей
За Водолеите предстои една силно активна и интересна седмица, в която ще имат възможността да черпят нови знания, да се обогатяват и да израстват на служебното място. Не е изключено в средата на седмицата съдбата да ви изпрати някой, с когото да се почувствате не само много близки, но и направо едно цяло. Любовта идва към вас, но вие сте тези, които избирате, дали да отворите сърцето си за нея или да продължите смело напред сами!

Риби
Активна, но и напрегната седмица предстои за родените под знака на Рибите. През следващите няколко дни ще се почувствате пренатоварени и така сякаш всеки момент ще експлодирате, но не се притеснявайте, защото този труден период бързо ще премине и още в края на седмицата ви предстои едно романтично приключение, което отново ще ви зареди със сили.