Хороскопът на High View Art за 18.03 – 24.03.2024 г.

  • Сподели:
Хороскопът на High View Art за 18.03 – 24.03.2024 г.

Под влиянието на планетите следващите няколко дни могат да протекат бурно и емоционално за водните знаци, които ще преживеят някакъв любовен катарзис, който ще промени напълно хода на събитията и ще ги накара да поемат в нова посока. 
Въздушните и земните знаци ще се наслаждават на своите успехи и ще получат много позитивни отзиви от своите преки началници, които ще ги накарат да надскочат собствените си способности и да полетят директно към върха. Огнените знаци през тази седмица, трябва да внимават и да не се доверяват на хора, които отскоро познават, защото могат да бъдат сериозно подведени. 

Седмицата ще бъде ритмична, интересна и изпълнена с емоции, които ще внесат един много по-различен поглед над живота ни и ще ни накарат да забележим онези дребни мигове, които са способни да извисят човешката душа в небесата.

Зодия Овен
През тази седмица ви предстои да преосмислите част от взетите през последните дни решения, които са пряко свързани с благополучието на ваш близък човек. Сега е моментът да застанете твърдо зад думите си и да направите онова, което ви подсказва разумът, не сърцето. Предстои ви една силно емоционална седмица, в която ще можете да събирате своите уроци и да се надграждате. В любовен план Овните могат да очакват една интересна среща, която ще ги накара да мечтаят и ще ги изпълни с романтични помисли.

Зодия Телец
Бурна и хаотична седмица могат да очакват хората родени под знака на Телеца, които ще преминат през един много мощен поток на енергии, който мигновено ще променя събитията около тях, още преди самите те да са разбрали, какво се случва около тях. На моменти Телците могат да се почувстват объркани и без изход от напрегнати ситуации, но всъщност това е само кратък етап в живота им, през който трябва да преминат, за да могат да получат своите ценни уроци и да закалят волята си.

Зодия Близнаци
През тази седмица Близнаците ще навлязат в късметлийска серия, която ще им помогне да осъзнаят, че всъщност не са чак такива каръци, каквито до момента са си мислели. Следващите няколко дни ще бъдат изключително успешни за родените под знака на Близнаците, тъй като не само планетите, но и цялата Вселената ще бъде на тяхна страна и ще им изпаща своята подкрепа и положителна енергия. 

Зодия Рак
През следващите няколко дни Раците ще получат висше послание, което ще ги накара да преразгледат своите приоритети и да подредят задачите си така, че да се почувстват напълно удовлетворени от това, което правят. Всъщност това ще бъде много приятна задача за тях, защото ще могат отново да усетят каква сила могат да имат техните мечти, както и че не всичко в този живот е толкова сиво, рутинно и стресиращо, колкото са смятали до момента. В любовен план за Раците ще се открие една чудесна възможност да се докоснат до човек, който изключително много се доближава до техните възгледи, интелект и най-вече душевност.

Зодия Лъв 
За родените под знака на Лъва се очертава една силно активна и динамична седмица, в която родените под този огнен знак ще препускат скоростно от задача към задача, но положителното в цялото това тичане е, че пред Лъвовете ще се отвори една идеална възможност да се изстрелят нагоре и да постигнат мечтите си. Въпреки целият този стрес и напрежение трябва да знаете, че звездите са ви подготвили много приятни и неочаквани изненади, затова запретнете ръкави и се наслаждавайте на своите постижения. 

Зодия Дева
През тази седмицата Девите ще напредват бавно, но пък това ще им донесе сигурни резултати. Мили Деви, сега е моментът да помечтаете и да планирате бъдещите си ходове, защото само така Вселената ще бъде наясно с вашите желания и ще може да работи в правилната посока. В края на седмицата ще получите една специална покана от човек, когото познавате от скоро и към когото изпитвате симпатии. От вас зависи дали ще се впуснете в новото приключение или ще се скриете под бившите си неуспешни връзки.

Зодия Везни
В началото на седмицата Везните могат да изпитат известни затруднения свързани със стопирането на важни проекти, но още след сряда нещата ще се върнат в тяхната първоначална форма и дори ще поемат с бясна скорост към успешна реализация. Щастливите дни за този знак ще бъдат - петък и събота, затова мили Везни, внимавайте какво си пожелавате през тези вълшебни дни, защото съществува огромна вероятност съвсем скоро да забележите как вашите мечти са се превърнали в реалност.

Зодия Скорпион
Седмицата за Скорпиона ще бъде съпроводена от доза носталгия и сантиментални чувства, които ще го накарат за момент да спре и да се замисли над миналите си грешки. Всъщност силно енергийният период, в който сега ще навлезе тази зодия е време за израстване и прочистване, затова Скорпионът не трябва да стопира този важен процес, който ще му помогне да остави тежкия емоционален багаж, за да може да продължи напред много по-спокоен и напълно изчистен от неприятните спомени.

Зодия Стрелец
През тази седмица ви предстоят много задачи, които просто не търпят отлагане. Цялото ви внимание ще бъде насочено към определена цел, която през последните няколко дни не ви е давала мира, но пък сега ще ви се отдаде възможност да коригирате грешките и да изпъкнете пред началството, чрез своя интелект, усърдие и бързина. В края на седмицата този огнен знак ще получи една прекрасна изненада, обвита в красива новина. Сега е моментът да се насладите на времето си с най-близките хора и помнете, че не всичко в живота е свързано единствено с работа и пари, има и много по-важни неща, над които трябва да наблягаме, за да можем да подхранваме своята духовност.

Зодия Козирог
Енергични, усърдни и активни, Козирозите през тази седмицата ще изпълват всяка своя задача с много финес, мисъл и изпиване на детайла, което няма да остане незабелязано от тяхното ръководство и освен похвали, родените под този земен знак могат да очакват и една солидна премия. В любовта за Козирозите предстои един труден период, в който ще се окажат на кръстопът между своите мечти и най-близките си хора. 

Зодия Водолей
Още в понеделник ще забележите как Вселената ви насочва да предприемете определени действия, които ще бъдат изключително успешни за вашето бъдещо развитие и щастие. Може би до момента сте се притеснявали да изкажете гласно своите желания пред ръководството и да поискате това, което ви се полага по право, но сега идва моментът, в който всичките тези притеснения ще се изпарят, а нещата около вас ще се подредят, като с магическа пръчка. В любовта този късмет ще ви отведе до едни прекрасни и романтични мигове в компанията на много специален за вас човек.

Зодия Риби
Тази седмица за родените под знак на Рибите ще бъде не само силно активна, но и особено стресираща, тъй като на този знак ще се наложи да се връща постоянно назад и да поправя грешките си. Цялото това напрежение може да се отрази отрицателно в общуването ви с другите хора. Ако искате да избегнете тези конфликти ще се наложи да бъдете по-стриктни в изпълнението на своите задачи, както и да помислите десет пъти преди да изстреляте нещо пред другите, за което може да съжалявате.