Хороскопът на High View Art за месец февруари 2024 г.

  • Сподели:
Хороскопът на High View Art за месец февруари 2024 г.

Месец февруари ще започне под силното влияние на така завладяващия и магичен Водолей, който ще се опитва да демонстрира своята възвишена фантазия и да ни насочва към творчески дейности, които ще развиват нашата духовност. Месецът ще бъде много подходящ за стартиране на нови проекти и започване на чисто, както в личен, така и в любовен план до 19 февруари, след което повечето знаци ще навлязат в етап на преосмисляне и адаптация, под прякото въздействие на така променливите и чувствителни Риби.

Като цяло ни предстои един много специален месец, в който ще имаме възможността да обогатим себе си, като се заредим с допълнителна енергия. Всяка наша мисъл директно ще ни отвежда в правилната посока и ще ни помогне да реализираме успешно всички свои планове. Най-подходящия период за финализиране на важни сделки е между 1-ви и 10–ти февруари, когато звездите ще бъдат изключително предразположени към нас и желанията ни.

В средата на месеца ни предстои една тройка силно енергийни дни, в които повечето знаци ще бъдат изправени пред сериозни предизвикателства и това ще се случи в периода между 13–ти и 16-ти февруари. Към края на втория месец от годината ще изпитаме едно силно облекчение и за момент ще си отдъхнем от стресовата среда, която до този момент ни е пречила да се насладим на важните събития в живота си. За всички знаци предстои един съдбоносен и силен месец, в който ще преподредят живота си и ще намерят най-добрата среда за развитие и последващ успех.

Овен
През този месец за вас ще бъде по-практично да не се впускате в начинания, които изискват от вас прекалено много гъвкавост и енергия, тъй като съществува огромна вероятност да не се справите с тях. По-добре ще е да насочите усилията си в посока възстановяване на личния живот и отношенията ви с близките хора, за които в последно време не сте имали много време. Очаква ви месец на преосмисляне и пренастройване на мотивацията ви относно бъдещите ви планове и развитие.

Телец
Колкото по-въодушевено преследвате своите мечти и влагате цялата си енергия в тях, толкова по-бързо те ще се превърнат в реалност, затова запретнете ръкави и покажете на какво сте способни, защото през този месец ще ви се отвори шанс да постигнете много повече от това, за което сте мечтали.

Близнаци
През този месец не забравяйте фразата, че ''Добрата дума, железни врати отваря'', защото това специално послание ще ви помогне да се придвижвате все по-напред и нагоре. Дори и в най-стресовите ситуации ще можете да се справите с тази така простичка фраза, която ще отваря всяка врата пред вас.

Рак
През месец февруари ще е добре да се заредите с много търпение, тъй като огромен процент от плановете ви ще поемат в различна посока или просто ще се реализират на един по-късен етап във времето, което от своя страна не трябва да ви обезкуражава, а по-скоро да ви мотивира да включите на режим отърсване от стреса и да насочите енергията си към семейството и събирането на нови положителни спомени с тях.

Лъв
За Лъвовете месец февруари ще бъде изключително романтичен, носещ послание за любов и щастие към сърцата им. Сега е моментът да надигнете глава от обичайните си ангажименти и да насочите вниманието си към онези хора, които до този момент са стояли плътно до вас и са ви помагали да се придвижвате все по-напред и нагоре в професионалната стълбица.

Дева
Февруари ще ви поднесе много нови възможности за развитие, но е важно бързо да ги сграбчвате без да капризничите и да търсите нещо много по-добро, защото има вариант те бързо да се изпарят и да загубите и малкото си шансове за успешен старт в кариерата. В любовта всичко ще се движи по план, а около средата на февруари ви очаква една много специална и вълнуваща новина поднесена от любимия ви човек.

Везни
Ще започнете месеца с бързи темпове, в които ще отмятате скоростно своите ангажименти, но е важно да знаете, че ако продължавате да препускате, толкова бързо през живота можете да пропуснете много скъпи за вас моменти, затова е по-добре да разпределите силите си и да не влагате цялата си енергия само в работата, а и към любите си хора - семейството.

Скорпион
През месец февруари не е изключено при вас да възникне някакъв здравословен проблем отключен от стресовата среда, в която до този момент сте се движили. И тук нашият съвет е да обърнете повече внимание на своето психологическо и духовно състояние, като намерите начини, чрез които да възстановите своята енергия, ако успеете да го направите ще усетите бързо как всички проблеми се изпарят, а вие как сякаш се прераждате.

Стрелец
В началото на месеца може да имате финансови затруднения, които не е изключено да объркат част от плановете ви. Но не се притеснявайте, защото още към средата на месеца нещата ще се стабилизират и ще навлязат в обичайната си спирала на развитие. В края на месеца не е изключено да срещнете стар приятел, с когото до този момент пътищата ви все са се разминавали и с когото сега ще имате време да поговорите и да обмените опит и преживявания. 

Козирог
В началото на месеца ще започне с някаква грешка, която колегите ви бързо ще забележат и ще информират началството, но не се притеснявайте, защото ''само този, който не работи - не греши''. Ако отскоро се намирате на това работно място, просто застанете зад действията си и обяснете какво ви е накарало да действате по този начин, но без излишни оправдания. Ако сте дългогодишен работник директно се изправете пред своите шефове и ги накарайте да ви позволят да поправите стореното. Въпреки големия стрес, който ще ви обвие в началото на месеца, ще успеете да запазите бойния си дух и да вложите цялата си енергия в своята успешна професионално реализация, което ще бъде наистина похвално. Още в средата на месеца нещата ще се подредят и вие ще получите едно прекрасно предложение от своето началство, на което няма да можете да устоите. 

Водолей
През този месец ви очакват три вълшебни изненади обхващащи всяка сфера от вашия живот. Първата ще бъде свързана с една добра новина, която ще получите относно вашето здравословно състояние. Втората ще охване любовния ви живот, където ще се появи един много специален човек на хоризонта, готов да преобрази напълно живота ви и да го изпълни с положителни емоции. Третата ще обгърне професионалния ви живот, където ви очаква един солиден бонус или повишение.

Риби
През месец февруари ще имате възможността да сортирате хората около себе си и да изберете тези, от които да черпите положителен пример, защото само така ще можете да не зацикляте над безсмислени действия, които нямат да ви донесат нищо добро в бъдеще. Сега е моментът да се заобиколите от сърдечни и чисти хора, от които бихте могли да вземете добър пример и да промените начина си на живот, за да бъдете щастливи.