Хороскопът на High View Art за месец март 2024 г.

  • Сподели:
Хороскопът на High View Art за месец март 2024 г.

Всички големи и грандиозни елементи във Вселената се провеждат през месец март. Това е точка на върховната, честна вяра и мястото, където има едно божество, един Бог, единство, намиращо се във всички неща, които Вселената може да предложи. Хората, родени през този вълшебен месец , усещат, че винаги има нещо, което ги защитава. Нещо, което ги тласка в посоката, която трябва да поемат, сякаш са пионки, водени от мрежата от обстоятелства, които са извън техния контрол. 

Разберете какво са подготвили звездите за всеки зодиакален знак, през третия най-силно енергийен месец от годината. 

Овен
Ще видите хората около вас да намират пътя си в ситуации, които обикновено са обезпокоителни и въпреки че някои решения не са перфектни, те все пак ще дадат резултати. Учите се да цените собствените си усилия и време, без значение какво все още не достига, за да бъде ситуацията перфектна.
Честността е най-добрата политика, особено в началото на март, когато транзитите през Риби забавят всякакви проактивни подходи. Мислете нестандартно и си припомнете стари, забравени таланти и неща, които наистина карат енергията и емоциите ви да текат. Няма да се чувствате блокирани, ако си оставите достатъчно място за плавно движение.

Телец
Вълнението, което идва с началото на март е на път да намалее и да се превърне в нещо много по-полезно и любящо с напредването на месеца. С преминаването на Венера в Риби най-накрая ще намерите мир с проблеми от миналото и емоционални борби, които ви дърпат във всякакви крайности от известно време. Времето е на ваша страна и въпреки че може да изпаднете в някои стари модели, вие сте готови да ударите спирачките и да направите нещо различно този път. Свържете се отново там, където се чувствате ценени и преразгледайте цялата система от ценности, ако е била повлияна от мненията и настойчивостта на другите хора. Вие сте отговорни за собствения си живот.

Близнаци
Пред вас е месец на ново начало, макар и да не ви изглежда така в момента, всъщност нещо се е обърнало и променило посоката си, когато дори не сте гледали. Ще отнеме известно време, за да влезете в хармония с вътрешните си насоки и всички онези истини, които имат за цел да ви вдъхновят и мотивират да се придвижите към нещо, което ви харесва и обичате най-много. Доверието се изгражда бавно, особено когато чувствате, че нещата се развиват твърде бързо. Бихте могли да пожелаете да направите крачка назад, но също така бихте могли да постигнете повече напредък, ако се предадете и просто освободите напрежението, което ви пречи да се носите по течението. Страстта и интуицията ви са в съответствие и са готови да ви отведат точно там, където искате да отидете.

Рак
Проблеми, които изглеждаше, че приключват, започват да растат отново и сте готови да съживите това, от което се нуждаете и което ще ви изпълни с енергия и ще донесе радост в живота ви. Въпреки че сте освободили много багаж, някои части от вас трябваше да бъдат напомнени за тяхната същност, за да покажат истинските си цветове и стойност. Важно е да оставите място за всички аспекти на вашата личност да изпъкнат във време на нужда. Някои връзки вече са останали в миналото, а други са на хоризонта, но най-важната, върху която ще работите в следващите дни и седмици е тази, която имате със себе си. Забавлявайте се и усетете атмосферата, преди да правите нови връзки и обещания.

Лъв
Наслаждавате се на моментите на „нормалност“ и чувството, че принадлежите към определена среда и социални кръгове. Ще се сблъскате с някои сенки, особено през първите няколко седмици на месеца. Дарете любов, топлина и уважение, но останете балансирани и в унисон с вътрешния си глас. 
Необходима е много нежност, за да видите най-доброто в другите хора, да имате достатъчно съпричастност и все пак да бъдете на върха на собствения си списък с приоритети в наши дни. Връзките с миналото могат да нахлуят и да ви пометат, когато най-малко очаквате. Детоксикирайте и изчистете вътрешната си система от нежелани външни влияния.

Дева
Март започва със силен фокус върху връзките в живота ви, тяхната стабилност и начина, по който могат да се развият в бъдеще. Вие сте готови да осъществите определени планове и идеали. Необвързаните Деви може да срещнат нов човек, докато обвързаните имат шанс да преоценят позицията си и да видят коя следваща стъпка искат да предприемат.
Има много повече обещания за определени ситуации, хора и техните думи, отколкото реалната практичност или проявление. Не се доверявайте на другите, когато вътрешните ви насоки сочат в другата посока. Имате нужда от интуицията си, за да осветявате пътя и най-вече имате нужда от доверие в себе си и способността си да преобърнете в своя полза всеки възможен резултат.

Везни
Вие сте наясно със значението и същността на определени правила, но не виждате защо трябва да ги прилагате. Изглежда, че части от вас се опитват да се откроят от тълпата, дори когато ситуацията ясно предполага следващия ход, който „трябва“ да предприемете.
Обмислете добре нещата и се опитайте да не създавате бунт, ако не сте готови да се справите с последствията. Усещането за освобождение през първите няколко седмици на март е последвано от всякакви емоционални награди и борби, в зависимост от дълбочината на вашето решение и любовта, на която сте дали шанс да ви води.

Скорпион
Не сте в настроение за празни приказки и обещания, и първата половина на март може да ви донесе предизвикателства с хора, които са говорили много, но са направили малко. Ако се окажете в конфликт, уверете се, че вашият морален компас е в хармония с вашия емоционален свят и се опитайте да не отвеждате нещата твърде далеч. Някои разстояния ще ви бъдат полезни и ще ви помогнат повече от токсичните контакти.
Докато изчиствате вътрешния си свят и виждате кои усещания и атмосфери искате да следвате и създавате, вие намирате място, на което да принадлежите и виждате повече красота в ежедневната си среда. Това е време на положителни обрати, когато наградите продължават да идват при онези, които са се борили и са инвестирали енергията си във всички правилни неща в живота.

Стрелец
Нещата най-накрая вървят напред и това, което някога е било в застой, започва да се измества и да се обръща във ваша полза. Научили сте урок или два и можете да видите цялото това изобилие да тече по пътя ви, докато се придържате към вярвания, които са широки, всеобхватни и достатъчно любящи. Поставяйки собствените си чувства на първо място, вие сте готови за нови връзки и нови хора да навлязат в живота ви. Началото на март идва с приятелства, които лесно се превръщат в любовни истории до края на месеца. Насладете се на потока от емоции, обмена, който идва и си отива на вълни и цялата красота, за която сте работили толкова дълго време. 

Козирог
От всички животни в Африка хипопотамът е този, който убива най-много хора годишно. Не сте били напълно наясно с опасностите от непосредственото ви обкръжение и сте разчитали на информация, която вече сте имали, вместо да следвате инстинктите си в миналото. Това е момент, когато ситуацията се обръща, вие сте готови да се преместите в различна реалност и да се съсредоточите върху интуицията и тялото си над всичко останало.
Много представители на зодия Козирог ще направят драстични промени в рутината си, отношението си към храната и всякакви навици, които се нуждаят от промяна. Обмислете добре нещата и си позволете да се изчистите от влияния, които опетняват образа и ви отдалечават от най-добрата версия на себе си.

Водолей
Най-накрая сте в мир с някои от собствените си решения, въпреки че времената са били забързани и сте имали твърде много неща в ума си, за да позволите на стомаха ви да обработи всички тях. Този месец носи нови прозрения и по-добро самосъзнание, разбиране на собствените ви нужди и желания, както и нивото на контрол, за което не сте в настроение, когато идва от други хора и засяга ежедневието ви. Необходими са ясни граници за свободата, от която се нуждаете, както и личната отговорност за собствения ви живот. Вие трябва да поемете тежестта на собствените си раздели и всички порязвания и натъртвания, които могат да бъдат направени по пътя, въз основа единствено на вашите усещания - време е да повярвате в себе си.

Риби
Вие сте свободни да правите свой собствен избор и стана ясно, че някои хора нямат същата ширина или достатъчно място, за да приспособят вашите вярвания към собствената си визия. Ако чувствате, че не принадлежите към определена тълпа или среда, излезте от нея и изберете нещо различно този път. Такива промени може да изглеждат драстични и болезнени в този момент, но в крайна сметка те ще донесат удоволствие и ще ви харесат.
Вие не сте обвързани от социалните норми да не бъдете вашето автентично ''Аз''. Въпреки че е необходим баланс, вашето себеизразяване не трябва да бъде насилствено, нечестно или отблъсквано от това, което наистина мислите и чувствате. Имате шанс да обърнете нещата, да кажете своята истина и да си дадете свободата, която наистина заслужавате.