Хороскопът на High View Art за месец май 2024 г.

  • Сподели:
Хороскопът на High View Art за месец май 2024 г.

От началото на месец май ще навлезем в един нов период, който ще концентрира в себе си важни и значими действия, насочени към целта да се развиваме и усъвършенстване. Идва едно чудесно време, в което всеки знак ще може да се учи от своите грешки и да попива мъдростта на Вселената. Петият месец от годината настъпва носейки един огромен поднос от възможности, в които повечето зодиакални знаци ще успеят да реализират най-смелите си мечти. Благоприятен период за стартиране на нови проекти и възстановяване на равновесието във взаимоотношенията ни с хората. 

Разберете какво ви предстои през месец май 2024 година, според зодиакалния знак, под който сте родени.

Овен
Още в началото на месеца ще усетите тази мащабна трансформация в личния и в професионалния живот, която ще ви покаже, че всички ваши усилия до този момент не са били напразни и са си заслужавали. Идва момент, в който ще грабите плодовете на труда си и ще се радвате на едни стабилни и здрави връзки, с хората, на които държите.

Телец
Месец май ще бъде изключително вълшебен, но и сантиментален за вас, който ще ви връща в миналото, там където сте се чувствали най-спокойни и защитени, и ще ви показва колко важни са споделените емоции. Към средата на месеца ще срещнете имено такъв човек, с когото ще можете да се насладите на вълнуващи приключения, както и да говорите за чувствата си.

Близнаци
Веселие, любов и много щастие са три от нещата, които ще изпитат Близнаците пред петия месец от годината. Май идва за да ви провокира да излезете за момент от зоната си на комфорт и да видите около себе си, колко много красиви моменти сте изпускали досега затворени в собствения си свят и вкопчени в рутината. Сега е моментът да се отърсите от всички негативни мисли и да се насладите на един прекрасен и вълшебен месец, в който ще можете да експериментирате, да пътувате и да се наслаждавате истински на живота си.

Рак
Потънали отново в някакви семейни дилеми вие няма да можете да отместите главата си встрани, докато не откриете конкретно решение на проблемите на един много важен за вас човек. Към средата на май е възможно да се сблъскате с някакво предизвикателство, което за момент може да ви извади извън строя, но не се притеснявайте, защото този кризисен период за вас ще продължи само три дни, след което всичко около вас ще се върне бързо в първоначалната си форма и ще следва спиралата на красотата, оптимизма и вътрешното удовлетворение.

Лъв
За Лъвовете месец май ще бъде един от най-ползотворните месеци, в които този знак ще успее да реализира успешно целите и да се наслади на победите си. Месец на магия, добро настроение и много позитивни срещи с хора, които ще ви изпълват с енергия и ще ви пренасят на друго място. Като цяло петият месец от годината за вас ще бъде късметлийският месец, в който ще можете да прескачате трудностите без да се цапате с никакви тревоги и угризения, събиращи единствено успехите си.

Дева
Критичните периоди за вас Деви ще бъдат между 13-то и 21-во число на месеца, когато е напълно възможно да навлезете в тъмна емоционална дупка. Добре е през този период да бъдете особено предпазливи, както и да не предприемате необмислени действия, тъй като тези мрачни дни ще бъдат свързани с някаква загуба, болка и нещастие. След като успеете да преминете през мрачната яма ще можете да се насладите на красивите моменти, които ще ви предложи този силно енергиен, но и много специален за вас месец, в който ще поучите възможността да срещнете своята сродна душа.

Везни
Още в началото на месеца ще усетите капризите на съдбата и това неспокойно ''лашкане'', което не спира да променя посоката на мислите и действията ви. Ако искате нещата да се случват по план, просто се постарайте да не бъдете толкова разпилени и хаотични. През този месец за вас ще са от голямо значение концентрацията, бързата мисъл и разбира се, цялата енергия, която сте готови да вложите в своите идеи, защото единствено от нея ще зависи какви ще бъдат крайните резултати.

Скорпион
За Скорпионите кризисният период през този месец ще бъде между 6-то и 12-то число от месеца, когато представителите на този силен знак ще изпитат някакъв катарзис, свързан с често променящи се емоции. След като бурята премине обаче, отново слънцето ще се покаже на фронта и ще изпрати лъчите на щастието и покоя, от които така силно се нуждае този борбен знак. В дните 16-18 май този знак може да очаква някаква огромна изненада, която ще му донесе желаното щастие и ще го накара да отвори всичките си сетива за цялата красота, която го заобикаля и която до този момент е пропускал да забележи. 

Стрелец
Все по-нервни, хаотични и усещащи някаква дълбока емоционална липса, вие няма да бъдете на 100 % отдадени в своята работа, просто защото мислите и чувствата ви ще бъдат някъде другаде много далеч от вас. Не се притеснявайте мили Стрелци, защото това е период на адаптация, който бързо ще премине след което още от към 8-мо число на месеца почти докрая, нещата ще се движат много по-спокойно, плавно, неангажиращо и по-важното, носещи специални енергийни послания към вас. За Стрелците месец май ще носи много приказни моменти обвързани от бурна любов, физическа близост и душевен покой.

Козирог
Така потънали в работните ви задължения през началото на месеца ще ви идва просто да захвърлите всичко, да си стегнете багажа и да отпътувате някъде далеч от цялото това напрежение, главоблъсканици и проблеми. Сега е моментът, в който просто трябва да изключите за миг и да се заредите от новата енергия, която ще ви донесе този специален месец, след което да решите накъде ще вложите своите усилия и време в своите бъдещи проекти или в малко време, в което да се отдадете на спомени с близките си хора.

Водолей
На Водолеите им предстои един много силен и успешен месец, в който представителите на този магичен знак ще получат едно наистина зашеметяващо предположение, на което трудно ще успеят да устоят. През май Водолеите могат да очакват големи финансови печалби, възникване на нови любовни връзки, както и безброй много позитивни моменти с хората, на които държат и които са неизменна част от живота им.

Риби
Още в началото на месеца внимавайте какво си пожелавате и бъдете особено предпазливи към лъжите и спестяването на фактите, защото съвсем скоро тези ''подводни камъни'', които пускате към другите, ще се завърнат към вас с пълна сила и ще ви покажат, че във Вселената има равновесие и че човек не е по-голям от нея, затова не може просто така да отминава нормалните човешките норми и да смята, че всичко в този свят ще му бъде простено. Месец май ще изпрати към вас много мъдри съвети и уроци, които ще трябва да научите и да следвате, ако искате съдбата да бъде по-благосклонна към вас и да ви помогне да сбъднете мечтите си.