Хороскопът на High View Art за месец октомври – 2022 г.

  • Сподели:
Хороскопът на High View Art за месец октомври – 2022 г.

Разберете какво ви разкриват звездите за предстоящите събития през месец октомври и какво е подготвила съдбата за всеки един отделен знак от Астрологията.

Овен

През този месец ще се стараете да изпипате най-малките детайли и дори нещата да не се подреждат така бързо както ви се иска, бъдете сигурни, че резултатите ще дойдат и вашият труд няма да остане неоценен от ръководството.

Всяка една секунда ще бъде точно разпределена през октомври, затова не се разсейвайте, а довършете започнатите задачи до самия им финал.

През този месец няма да можете да разчитате на късмета, а единствено на собствените си сили и възможности. Настъпил е моментът, в който да се развивате и да покажете на останалите, колко сте добър в своето поприще. 

Телец

В любовната ви връзка ще се усеща едно силно разклащане, което междувременно ще ви разконцентрира и ще ви накара да се чувствате нестабилни. Ще почувствате желание да експериментирате и флиртувате, както и да изпробвате нови методи, чрез които да си създадете допълнително удоволствие.

През този месец ще ви ръководи свободата, която ще ви дърпа към нови срещи и приключения. Предстоят ви много промени в любовния живот и независимо, дали сте верни на своя партньор или кръжите като сокол над главите на своите жертви, вие ще претърпите много възходи и падения през месец октомври.

Близнаци

През последните няколко месеца сте успели да разрешите един важен въпрос с помощта на заплахи и скандали, а сега смятате, че като проявявате своите властни черти от характера си, винаги ще постигате желания резултат, но това съвсем не е така.

Разберете, че не е нужно да подхождате пряко и агресивно с всеки човек, който се изправи на пътя ви, по някой път е по-добре да се заредите с търпение и да не късате дълго обработваните здрави връзки, от които ще имате нужда в бъдеще.

Щом има хора, които ви карат да избухвате, просто сменете средата и се постарайте, чрез тези положителни промени да внесете нов и свеж полъх в своя живот.

Рак

Хармонията е в живота ви, това е идеален месец да разкриете своите силни чувства към партньора и да започнете живота си на чисто. Вибрацията на октомври ще е така силна и съсредоточена предимно във вашият любовен живот, тази вибрация ще ви накара да се поразтърсите в намиране на подходящ човек, с който спокойно да можете да споделите живота си, дори и необвързаните Раци, ще имат огромни шансове да срещнат сродната си душа в края на 2022 година. 

Лъв

Октомври ще очертава една атмосфера на сигурност, която ще ви накара да се занимавате с много нови творчески дейности. През този месец вие ще се вслушвате в конкретните настроения и желания в близкото си обкръжение, ще правите повече отстъпки и ще бъдете значително по-щедри към любимите си хора.

През месец октомври ще успеете значително да подобрите своя начин на живот, което ще превърне вашето семейно огнище в място за любов и чувства. В живота ви ще се появи ново увлечение, което ще ви изпълни с мотивация и енергия, но внимавайте и запомнете, че не всичко което блести в действителност е злато. Пазете се от завистливи хора, които ще се опитат да чертаят вашата съдба и ще объркват дългосрочните ви планове. 

Дева 

В емоционално отношение периодът, в който навлизате е изключително важен, издигат се нови бури около вас, които всъщност ще ви позволят да затворите страницата и да започнете на чисто.

В професионално отношение предстоят промени, които ще ви накарат да започнете своята работа от нова изходна точка.

Още към средата на октомври, ще усетите едно цялостно подобрение в професионален и личен план. Не се поддавайте на колебания, а директно съсредоточете силите си в нова насока, която ще ви донесе нужното удовлетворение.

Везни

През този месец се пазете от човек в близкото ви обкръжение, който безочливо ви лъже и плете интриги зад гърба ви. Не се предоверявайте и не споделяйте своите планове с хора, които не познавате чак толкова добре.

През този месец ще е нужно да използвате по-често някои понятия като размисъл, търпение и самоопознаване, така ще откриете един нов неизчерпаем запас от сили, който ще ви позволи през следващите няколко месеца да се движите единствено напред и нагоре по стълбата към успеха.

Бъдете по-съсредоточени в своите работни задължения и спрете да оставяте днешната работа за утре, ако искате да се развивате успешно бъдете по-мотивирани и упорити. 

Скорпион

Месецът е подходящ да направите пълна равносметка на своя живот и да получите истинска житейска мъдрост, но затова е нужно да се отдалечите от проблемите и да се заредите с търпение, защото обикновено за хубавите неща е нужно малко време.

През октомври всичко около вас ще се случва неочаквано и ще носи доза изненада, единствено от вас зависи как ще възприемате новостите в своя живот и дали, те за вас ще бъдат положителни или не.

Нужна ви е почивка и време за размисъл, защото периода в който сте попаднали е пряко свързан с вашето емоционално състояние и чувствата, които не спират да се преплитат в душата ви.

В тази ситуация единственото, което може да направите, е да потърсите отново себе си, ако за това е нужно може да се отдалечите от хората, които внасят някакво напрежение във вашия живот.

Единствено, ако успеете да позабавите темпото и да обърнете внимание на собствените си нужди, ще успеете отново да откриете себе си и да се радвате на заобикалящия ви свят.

Замислете се какво в действителност искате, когато говорите на теми свързани с любов и приятелство. Личното щастие към което се стремите е възможно, стига да се заредите с малко повече търпение и тогава слънцето отново ще изгрее в живота ви.

Стрелец

Възползвайте се точно сега да пътувате и да се усъвършенствате в духовно отношение, заемете се с интелектуална дейност и не спирайте да надграждате себе си.

През октомври за вас ще настъпи момент, в който ще трябва да направите равносметка на това дали се чувствате щастливи в рутината или искате нещо по-различно от своя живот.

Нуждаете се от независимост и свобода, но не губете присъствие на духа, а споделете своите желания с любимия човек, единствено така ще можете да се изчистите от това напрежение, което напоследък не ви дава мира.

През октомври месец вибрацията при вас ще е по-скоро силно духовна, а не материална, затова се обърнете към себе си и се запитайте, за какво мечтаете и какво искате да подновите в своя живот и не забравяйте, че мечтите имат способността да се сбъдват, тогава когато най-малко очакваме.

Козирог

През този месец ще бъдете заредени предимно със скептицизъм, който няма да ви позволява да видите нещата реално. Вие притежавате оригинални способности, но започвате сами да си повтаряте, че нямате шансове и че няма да се справите, а това е умствената бариера, която наистина трябва да спрете да си поставяте, защото зад всеки ъгъл ще имате благоприятни възможности, които наистина не трябва да изпускате.

В момента всичко ви се струва някак изкривено и преживявате някакъв вътрешен конфликт ,който напълно обърква вашата лична представа за себе си и това, което искате да бъдете в очите на другите.

Ако в любовния ви живот нещата не вървят по мед и масло, се постарайте да укротите малко своите командирски мераци.

Водолей

През месец октомври ще имате много нови възможности за развитие. В материално отношение ще постигнете заслужен резултат. През този месец вие ще имате силна власт, както над себе си, така и над хората около вас.

Не прекалявайте с тази власт и не карайте хората да правят неща, които не желаят. Завоевателският ви дух ще говори от ваше име, но бъдете по-умерени и се отнасяйте с уважение към другите.

Вие сте талантлив човек и хората около вас смятат, че наистина можете да се справите с всяка ситуация, това налага и голяма отговорност, затова спрете да витаете в облаците и бъдете добър пример за околните.

Чрез скромност и желание ще можете да постигнете много повече, отколкото с твърда ръка и арогантност - замислете се над това.

Риби

Притежавате наистина големи способности, обаче през този месец се постарайте да не се надценявате, защото около вас също има много талантливи хора. Голяма част от вашите възгледи са напълно остарели, спрете да изоставате от своето време и започнете да изпробвате новите идеи.

През този месец ще създавате впечатление, че всичко ви е някак безразлично, но спрете да използвате подобен защитен механизъм, защото има голяма вероятност да обидите своите приятели по този начин и сами да вгорчите живота си.

Започнете да решавате проблемите си с бодро настроение, така ще можете да не мъкнете прекалено големи товари, които не са по силите ви и да се изчистите от всичкия този негативизъм и самосъжаление.

Месецът е подходящ за нови запознанства и срещи, които ще успеят да ви донесат повече настроение и усмивки. 

Предлагаме ви Знакът на усърдието, дисциплината и трудолюбието - Зодия Дева

Най-добрите приятели сред зодиите

Най-нетърпеливите зодии в любовта