Най-добрите качества на дамите – Козирог, Водолей и Риби

  • Сподели:
Най-добрите качества на дамите – Козирог, Водолей и Риби

Всяка дама от зодиака притежава своите вълшебни и отличителни черти, чрез които успява да се развива като личност и да изпъква сред останалите дами. И докато част от зодиите са амбициозни, организирани и силни, други дами пък успяват да ни впечатлят със своето благородство, изтънченост и скромност.

Разберете кои са тези положителни качества, с които се отличава всяка една дама, според знака, който носи в Астрологията.

Козирог
Борбена и упорита тази жена е като земна стихия, която не се притеснява да използва всички свои женски оръжия. Откровена, възпитана и интелигента, на тази дама всичко ѝ се отдава и се получава от първия път, защото освен огромните усилия, които влага в своите проекти, тя задължително вкарва мисъл в тях. Толкова силна и енергична, за нея не съществува неизпълнима задача, която да ѝ се опъне. Сериозна, отговорна и стабилна, жена с високи ценности и изключителни качества, която се отличава със своя войнствен стил и размах пред останалите дами. Жената Козирог е една от най-интересните, разумни и харизматични дами, които човек може да срещне и бързо да обикне, защото тя е изпълнена с доброта и много положителна енергия.

Водолей
Нежна, чувствителна, необикновена, магична, тайнствена и свободолюбива, тази жена е готова да си тръгне от всяка връзка, в която не вижда бъдеще и в която не усеща развитие. За нея животът е изпълнен със смисъл, когато е заобиколена от любимите хора, тогава тя получава свръх сили и може да се пребори с всяка трудност и пречка в живота си. Толкова нежна и всеотдайна тя винаги подхожда с грижа и разбиране към децата си, стараейки се да не отнема от личната им свобода и да не им вменява своите страхове. Интересна и необикновена, жената Водолей сякаш е дошла от друга планета, в която цари единствено мир и хармония. Тази магнетична дама бързо заразява хората около себе си със своето спокойствие и свобода на мисълта, по които истински се отличава от останалите единадесет дами в Зодиака.

Риби
Променлива, емоционална и готова във всеки момент да покаже гласно своите чувства пред останалите. Жената Риби сякаш има вграден радар за лицемерни и манипулативни хора, който бързо ѝ подсказва кой каква маска си е сложил и от кого да се пази. Тази жена трудно задържа в себе си лоши мисли и емоции, затова предпочита бързо и категорично да съобщи всичко онова, което се върти в главата и в сърцето ѝ. Внимателна, мила и съпричастна тя винаги ще подаде ръка на по-различните и слаби хора, които останалите видимо пренебрегват. Носеща голямо сърце изпълнено с много любов, тази дама винаги е готова да я сподели и предаде на останалите. Когато се влюби жената Риби напълно се отдава на своето семейство и влага цялата си енергия в създаването на истински семеен уют и хармония за близките си. Жената родена под този воден знак е така магична и необикновена, че човек лесно бива пленен от нейната изтънченост, красота и великодушие.