Най-добрите качества на дамите – Рак, Лъв и Дева

  • Сподели:
Най-добрите качества на дамите – Рак, Лъв и Дева

Всяка дама от зодиака притежава своите вълшебни и отличителни черти, чрез които успява да се развива, като личност и да изпъква сред останалите дами. И докато част от зодиите са амбициозни, организирани и силни, други дами пък успяват да ни впечатлят със своето благородство, изтънченост и скромност.

Разберете кои са тези положителни качества, с които се отличава всяка една дама, според знака, който носи в Астрологията.

Рак
Жената Рак разполага със силно развита интуиция и само от пръв поглед, тя вече е наясно с намеренията на хората около себе си. Тази нейна дарба често пъти я въвлича в неприятни ситуации, тъй като е готова директно да разобличи алчните и злобни хора, като се изправи очи в очи с тях. Нейната сила я отличава, а когато стане въпрос за семейството ѝ, тя бързо се превръща в майка закрилница, ловко пазеща потомството си.

Суеверна, пряма и необикновена, тази жена излъчва огромен прилив на енергия, който и помага да се захване с безброй много занимания. Жената Рак е изключително всеотдайна, трудолюбива и грижовна, а нейната мисъл винаги е насочена в някакво подобрение, което ще накара хората около нея да се чувстват добре и което ще създаде видим уют и топлина в дома ѝ. Тази специална дама е изключително състрадателна, чувствителна, интересна, общителна и магнетична, излъчваща обич, подкрепа и много мъдрост.

Лъв
Тази дама се отличава със своя стил и естетика, които създават усещането за величие и царствено излъчване. Където и да се намира тя, погледите винаги са насочени директно в нейната особа, благодарение на своята силна харизма жената Лъв наистина се отличава от останалите дами в Зодиака. Щедра, силна, емоционална, положителна, амбициозна, талантлива, взискателна, но и чувствителна, тя притежава всички качества на съвършената жена, защото знае какво иска и е само въпрос на време да го получи.

Истинска и неподправена, тя винаги ще сподели по един деликатен и различен начин своите мисли. Тя не се страхува да бъде лидер, а нейната интелигентност  ѝ помага бързо да постига своите цели и да се радва на грандиозни успехи, защото тази интересна дама не се отказва, когато усети трудност, а като истинска Лъвица директно се мята в предизвикателствата на живота.

Дева
Жената Дева се отличава със своя положителен поглед спрямо света и доброто си настроение, което всячески се стреми да предаде и на другите. Дори и за целта да включи на ход своя черен хумор, тя ще го направи, защото мрази до себе си да има хора, които не умеят истински да се радват на живота. Емоционална, харизматична и особено лъчезарна, бързо пленява всеки с широката усмивка и дълбоките очи, в които човек може директно да потъне. Нейната добрина и чувствителност са качествата, които я отличават от другите дами и я правят наистина необикновена и специална жена.

Жената Дева излъчва много положителна енергия, именно този факт я кара да остане винаги над нещата и да не се вглъбява прекалено в безсмислени спорове и напрегнати ситуации. Тя по-скоро ще предпочете да остане встрани и да не се натоварва с неща, които биха развалили настроението ѝ, вместо това ще създаде една прекрасна атмосфера, в която всички да се забавляват, защото за нея животът е тук и сега, а време за губене няма.