Най-добрите качества на дамите – Овен, Телец и Близнаци

  • Сподели:
Най-добрите качества на дамите – Овен, Телец и Близнаци

Всяка дама от зодиака притежава своите вълшебни и отличителни черти, чрез които успява да се развива като личност и да изпъква сред останалите. И докато част от зодиите са амбициозни, организирани и силни, други дами пък успяват да ни впечатлят със своето благородство, изтънченост и скромност.

Разберете кои са тези положителни качества, с които се отличава всяка една дама, според знака, който носи в Астрологията.

Овен
Жената Овен е като лавина, която в желанието си да помогне и да внесе ред, успява да затрупа всички със своята грижовност. Тази дама е изключително силна и умее да се справя, дори и в най-тежките ситуации. Особено когато нейните близки разчитат на нея, тогава е готова и да използва рогата си, но да помогне с каквото е по силите ѝ. Въпреки нейната силна харизма и импулсивност, вътрешно в себе си тази жена е чувствителна, състрадателна и особено жалостива. Ако има възможност тя винаги ще подаде ръка и няма да обърне гръб на човек, когото е в нужда. Жената Овен носи голямо сърце, което винаги е отворено за всеки, който може да понесе толкова много емоции и истински неподправени чувства.

Телец
Грижовна, интелигентна и всеотдайна домакиня, която е съсредоточена върху всичко земно, с което човек е пряко свързан. Около тази жена винаги цари спокойна атмосфера, защото тази земна зодия е заредена с много топлина, позитивизъм и добри чувства. Жената Телец се ангажира да помага и създава хармония, където и да се намира, а нейната мъдрост и  чувствителност са причини всички да я обичат и да ѝ се доверяват. С тази жена човек може да сподели всичко и да бъде сигурен, че тя ще съхрани неговата тайна, както и ще му даде най-подходящия съвет. Жената Телец е необикновена, инициативна, трудолюбива, разумна и много интересен събеседник от когото човек може да научи всякакви полезни новини.

Близнаци
Въпреки че отстрани изглежда като ходеща хала, жената Близнаци носи една по-различна енергия и послание, които я отличават от останалите. Нейната енергия е способна, както да внесе ред и хармония, там където те липсват, така и да предизвика пълен хаос с присъствието си. А посланието, което излъчва е свързано с факта, че тя никога не се предава, а когато обича го прави искрено и с лекота. Добрината, която излъчва може да се открие, още в първия миг щом човек я срещне и още тогава да усети нейната необикновена природа, която силно я отличава от останалите хора.

Въпреки двойнствения характер тази жена притежава силата да отстоява принципите си и да се бори упорито, когато иска да постигне повече в живота. А когато е решила да направи нещо, нейният инат никога няма да я спре и дори да се провали, тя отново ще се изправи и ще пробва пак, защото притежава борбен дух и свръх силна мотивация. Тя обича да комуникира с останалите, да се забавлява и да се информира за всички нови събития, които биха могли да бъдат интересна тема за разговор с нейните приятели. Жената Близнаци е позитивна, различна и интерсена личност, в която човек бързо се влюбва и никога не забравя, ако веднъж тази дама е станала част от живота му, той ще я помни дълго време.