От какъв тип мъже са силно привлечени жените

  • Сподели:
От какъв тип мъже са силно привлечени жените

Всяка жена си има своите собствени изисквания относно стила, външния вид, както и нрава на мъжа, който е идеален в тяхната глава, но има точно определени черти от поведението на мъжа, които карат всяка дама да настръхне.

Разберете какъв тип мъже силно привличат нежния пол и как изглежда идеалният мъж в женските очи.

Забавни мъже 
Жените наистина харесват мъже, които имат чувство за хумор и с които няма да им се налага да скучаят. Забавните мъже действат като магнит за дамите, защото успяват да внесат настроение в разговора и да ги накарат да се отпуснат.

Смехът и положителното настроение са особено важни компоненти при избора на подходящ кандидат, тъй като повечето жени гледат в перспектива и предпочитат до себе си да имат човек, който ще може да ги разтоварва и забавлява.

Играчи
Този мъж не се страхува да поеме риск и да се изправи срещу предизвикателствата, именно затова почти 80 % от жените предпочитат мъжът до тях да бъде един истински мъжкар, който смело да отстоява своята позиция.

Мъжът играч има едно по-особено провокативно излъчване, което казва: ''Действай смело и продължавай само напред защото без риск няма и печалба!''.

Рисковият тип е като магнит за жените, тъй като с този мъж животът е по-различен, изпълнен с емоции и адреналин, а не боксуващ на едно място, заплетен в проблемите на еднообразното ежедневие.

В женските очи този мъж е силен и интелигентен и определено знае как да направи състояние от нищото. При този мъж най-силно изразено е рисковото поведение, което не винаги е плюс, но пък човек ако не опита, няма как да разбере всъщност дали изборът му е бил правилен.

Обичащи децата
Няма как при вида на мъж, който си играе с малко дете в женското сърце да не проговори майчинското чувство. Огромен процент от жените, които все още не са създали семейство, търсят именно такъв тип мъже, които не се притесняват да запълват времето си в занимания с децата и които биха били прекрасни бащи един ден.

Мъжът, който успява да намери общ език с най-малките, особено много привлича жените, тъй като голям процент от представителките на нежния пол копнеят за истинско семейство.

Готвачи
За жените мъж, който умее да готви и разбира се, го прави с желание, това е наистина шестица от тотото, тъй като този мъж излъчва особен сексапил и едно усещане, че владее ситуацията и би могъл да се справи с всичко свързано с домакинството.

Мъжът готвач гали женското око и определено е по-отворен от към изненади и романтични вечери, именно затова жените са щастливи, когато попаднат на подобен мъжки екземпляр.

Приятели
Този мъж е готов винаги да подаде ръка в нужда, както и успява да намери най-подходящия съвет, според ситуацията. Този мъж е на първо място приятел, който държи на чистите и искрени отношения с жената до себе си. С него всяка жена се чувства спокойна да сподели своите мъки и тревоги и да разкрие душата си.

Стилни 
Ако някоя жена ви каже, че според нея няма никакво значение как ще изглежда бъдещият ѝ мъж и дали ще е лъскав и стилен или облечен като просяк, значи тази жена ще ви излъже.

В женските представи мъжът трябва да изглежда безупречно, независимо от това дали е облякъл спортен екип или костюм и в двата случая, те трябва да са подбрани с вкус и да изглеждат наистина стилно.

Както за мъжете, така и за жените, външният вид на техният бъдещ партньор е особено важен, дори при повечето жени той е предварително моделиран и създаден в техните фантазии за идеална мъжка визия. 

Предлагаме ви и: 10 от най–популярните мъжки сексуални фантазии

Ако жената притежава тези качества - значи е перфектната за теб

Необвързаните жени трябва да се срещат с по-възрастни мъже