С кои зодии се разбира най-добре Скорпионът

  • Сподели:
С кои зодии се разбира най-добре Скорпионът

Всеки зодиакален знак притежава различен тип енергия, докато някои от тях са твърде студени, мълчаливи и без никакъв импулс, при други знаци се наблюдава една силна импулсивност и желание да превземат света. Казват, че противоположностите се привличат и точно сега ще се опитаме да ви убедим в този факт. 
Разберете с кого Скорпионът се чувства най-спокоен, защитен и готов да отключи целия си творчески потенциал и да покори света. Има хора, които успяват лесно да заредят този знак и да му покажат, че светът в действителност не е чак толкова сив и безличен. Ще разгледаме именно тези зодии, с които Скорпионът се разбира повече от перфектно.

Зодия Козирог
Скорпионът и Козирогът имат много сходни черти и двамата са изключително силни, целеустремени и готови по всяко време да се впуснат в битка за да постигнат желаното. Свръх амбициозни и надарени с нечовешка енергия, тези два знака си пасват както сексуално, така и духовно и емоционално. Връзката между тях е не само силна, но и всепоглъщаща и променяща ги към по-добро. Двата знака успяват добре да се стиковат, обединяват и да стимулират благодарение на факта, че и двамата гледат почти винаги в една и съща посока. На пръв поглед Скорпионът изглежда хладен и криещ онова, което чувства, но не така стоят нещата, когато до него застане Козирогът, който успява да извлече всичките му мисли и усещания на преден план.

Въпреки че съществуват и чести моменти на сблъсъци между тези два знака, които са свързани по-скоро с доминиране, ревност и желание да натрият носа на другия и да му покажат колко самостоятелни и силни са всъщност, тези два знака, когато прекарат повече време заедно, започват да плават в спокойни води без излишна драма и хабене на енергия.

Зодия Риби
Докато Скорпионът е властен, емоционален и дори на моменти агресивен, Рибите от своя страна предпочитат да останат в сянка и да не се поддават на своите моментни психологически състояния. Вместо това те просто застават отстрани и наблюдават докато бурята не отмине, след което тази силна връзка между Скорпиона и Рибите отново успява да възкръсне от пепелта. Тук с пълно право можем да кажем, че противоположностите не само се привличат, но и допълват перфектно, като например буйния нрав на Скорпиона е способен за секунда да зарази и Рибите, но при тях тези емоции бързо отшумяват, след което продължават напред без да си задават излишни въпроси. Сексуално и емоционално съвместими, тези два знака са като едно движещо се торнадо, което не се знае в кой момент какви щети ще сътвори. Въпреки това връзката между тях през годините започва да става все по-здрава и силна, отстояваща на житейските препятствия.

Гледайте най-новия ни подкаст ''Красивата част от живота''.