Седмичният хороскоп на High View Art: 01.04 – 07.04.2024 г.

  • Сподели:
Седмичният хороскоп на High View Art: 01.04 – 07.04.2024 г.

През първата седмица от месец април повечето знаци ще се водят от своята интуиция и чувства, което от своя страна ще ги накара да се вслушат във вътрешния си глас и да погледнат на света около себе си с други очи. Очаква ни една много дейна и активна седмица, в която без проблем ще успяваме да достигнем най-високите си стремежи и да се радваме на разбирателство с другите хора, както и пълна хармония в личния живот. 

Разберете какво са ви подготвили звездите за предстоящата седмица.

Зодия Овен
През следващите няколко дни се опитайте да избягвате конфликтите, колкото по-надалеч останете от тях, толкова повече шансове ще имате да изпъкнете пред своите началници. В любовта може да очаквате една специална изненада от един много важен за вас човек.

Зодия Телец
През тази седмица може да се окажете на място, на което до този момент никога не сте били, но пък промяната, която ще настъпи в професионален план ще бъде изключително полезна за вас, защото ще открие пред вас много нови възможности за развитие, които до преди това не сте и предполагали, че съществуват. В личен план е възможно към средата на седмицата да имате известни противоречия с член от семейството, които биха могли да прераснат в нещо още по-сериозно, ако се опитате да потушите огъня преди да сте стигнали до взаимен консенсус.

Зодия Близнаци
През тази седмица ще се целите по-нависоко и в крайна сметка вашите усилия ще бъдат възнаградени подобаващо. Предстои ви една много успешна и силна седмица, в която мислите ви бързо ще се превръщат в сбъднати мечти, затова просто внимавайте какво си пожелавате.

Зодия Рак
През тази седмицата трябва да бъдете внимателни към личните дела и може да изпитате известни колебания свързани с вътрешни конфликти, но не се притеснявайте, защото още към средата на седмицата съдбата ще ви подаде ръка и ще ви покаже, че не сте сами в своите важни начинания. 

Зодия Лъв
През тази седмицата ще почувствате известно облекчение, което ще балансира мислите и емоциите ви и ще внесе един нов прочит на случващото се в живата ви. Сега е времето, в което трябва да пренаредите картите и да обмислите добре на къде сте се запътили и докъде всъщност сте готови да стигнете, за да покорите своите върхове.

Зодия Дева
Тази седмица за вас ще бъде изключително динамична и изпълнена с мащабни промени, но ако искате да запазите хладнокръвие и спокойствие, трябва да останете верни на себе си и на житейските си избори.

Зодия Везни
Категорично отстоявайте своите принципи, ако не искате да усетите как хората, с които работите се опитват да ви натрапят техните желания и впоследствие да станете ''роб'' на чужди интереси. Много е важно през следващите няколко дни да не се предоверявате сляпо на своите колеги и да си имате едно наум, дори когато някой от тях се опитва да ви демонстрира своята подкрепа.

Зодия Скорпион
През следващите няколко дни ще изпитате известни колебания по важен личен въпрос, който засяга не само вашите интереси, но тези и на близките ви хора. Тук е важно да отбележим, че ако искате нещата да се развият във ваша полза, трябва да избягвате емоциите и да заложите на старото, но добре изпитано правило ''Седем пъти мери, веднъж режи''!

Зодия Стрелец
През тази седмица родените под знака на Стрелеца ще бъдат във вихъра си и ще успяват безпроблемно да изпълнят всички задачи. Хубаво е през следващите няколко дни да избягвате екстремните спортове, поради опасност от контузии и сериозни травми. В края на седмицата обърнете малко повече внимание на своите близки и се отдайте на заслужена почивка.

Зодия Козирог
Натоварени със своите задачи напоследък забравяте да поспрете за миг и да си поемете въздух, затова през следващите няколко дни е много важно да се изолирате от стреса и да обърнете сериозно внимание на личните си нужди и здраве.

Зодия Водолей
На Водолеите им предстои една изключително ползотворна седмицата, в която ще могат да демонстрирате своите силни качества не само пред колегите, но и пред ръководството. През следващите няколко дни не е изключено да получите едно много интересно бизнес предложение, което ще промени бъдещето ви.

Зодия Риби
През следващите дни е много важно да бъдете по-гъвкави и изобретателни, ако искате да се впишете в колектива и да изпълните своите задължения в срок. Към средата на седмицата може да имате известни затруднения свързани със забавянето на някаква поръчка, но ако успеете да се абстрахирате от този стрес, ще може да изпълните задачите си в срок и да се радвате на успех.