Седмичният хороскоп на High View Art  15.04 – 21.04.2024 г.

  • Сподели:
Седмичният хороскоп на High View Art  15.04 – 21.04.2024 г.

За част от зодиите седмицата ще бъде изключително динамична и интересна, носеща безброй много нови начинания и зареждаща ни със сили за едни по-възвишени действия. Част от представителите на зодиака ще бъдат съсредоточени върху работния процес и предстоящите ангажименти, останалите пък ще бъдат изцяло фокусирани върху личния си живот и любовта. 

Разберете какво ви предстои през следващите няколко дни според знака, под който сте родени.

Овен
През следващите няколко дни се пригответе за словесни битки с хора, с които до този момент сте били пряко свързани и които са част от работния колектив. Ако до този момент сте имали сляпо доверие на своите колеги и сте споделяли най-тайните кътчета от сърцето си, сега ще осъзнаете колко погрешно е било това действие от ваша страна. Нашият съвет към вас е през следващите няколко дни да запазите самообладание и да не се впускате в недообмислени конфликти, които не само, че ще изгубите, но могат да донесат към вас големи емоционални травми.

Телец
Ангажирани с работния процес вие трудно ще успявате да обърнете глава встрани и да си откраднете глътка въздух, но пък вашата пъргавост и всеотдайност през следващите няколко дни ще ви донесат солидни финансови резултати. В любовта ви очаква една случайна среща, която може би ще прерасне в нещо много по-голямо и възвишено.

Близнаци
През следващите няколко дни ще успявате с ''песен на уста'' да изпълните поставените ви задачи и да се радвате на заслужени успехи. В момента навлизате в период на силни енергийни вибрации, в който ще се почувствате изключително заредени, особено активни и готови да се впуснете и в най-смелите начитания.

Рак
Предстои ви да направите някакъв избор, от който ще зависи не само вашата кариера, но и личното ви благополучие. Най-добрият начин да преминете ''сухи'' през тази ситуация е, просто да анализирате фактите, след което да заложите на сигурното, защото само така ще можете да си спестите по-мащабни загуби.

Лъв
Навлизате в силно емоционален етап от своя живот, в който вашите чувства ще изскачат на преден план и ще потискат здравия ви разум. Нашият съвет е през следващите няколко дни да избягвате да взимате важни решения, особено такива, от които зависи бъдещето ви, ако не искате впоследствие да съжалявате за своите избори, просто изчакайте да навлезете в по-благоприятен период, в който звездите ще са разположени във ваша полза. В любовта е възможно да възникне дребен конфликт, който за момент може да ви извади извън релси, но пък хубавото тук е, че той бързо ще отшуми и както ''след всяка буря, отново изгрява слънцето'', така и при вас добрите мисли ще заемат връх над сплетните и ще изпитате красиви романтични мигове със своя любим човек.

Дева
Изпаднали сте в ''черна дупка'', от която не виждате изход и не можете да изпълзите нагоре. Сега е моментът да се вземете в ръце и да спрете да мислите за миналото, защото то е, едно от въжетата които ви залоства на едно място и ви пречи да се развивате успешно и да живеете щастливо. Ако искате да изпитате вътрешен мир, просто за момент загърбете онова, което се е случило и което не можете да промените и започнете да пишете своя живот на чисто, на нови страници с нови очаквания и красиви мечти.

Везни
През следващите няколко дни ще препускате от задача на задача и ще искате да бъдете на сто места едновременно, но това скоростно темпо постепенно ще отнеме всичките ви сили и още към средата на седмицата ще се почувствате изключително изцедени и без никаква мотивация. Ако искате нещата да се движат по план, просто разпределете правилно силите си и насочете вниманието си към тези ангажименти, които не търпят отлагане, след което оставете настрана онези, които не са жизнено важни на този етап от живота ви.

Скорпион
Прилив на адреналин и силни емоции през следващите няколко дни могат да ви извадят за момент от зоната ви на комфорт, но не се притеснявате, защото по този начин Вселената ще се опита да ви покаже неща, които до този момент по някакъв начин са ви убягвали, пък и това необичайно преживяване за вас впоследствие ще се окаже изключително зареждащо. Към средата на седмицата ще получите добра новина, която директно ще ви изстреля на седмото небе. През тази седмица изненадите ще ви дебнат зад всеки ъгъл, но най-прекрасното е, че повечето от тях ще носят положителен заряд към вас.

Стрелец
През тази седмица ще бъдете като една ''пренавита пружина'', тичащи напред-назад и не успяващи да довършите своите задачи в срок, всичко това бързо ще ви изпълни с неприятни чувства и много нерви, които от своя страна, още повече ще объркат плановете ви. Ако искате да си спестите тази поредица от неприятни изживявания, просто си поемете за секунда въздух, освободете натрупалото се до момента напрежение, след което подредете всички хвърчащи ангажименти в главата ви в две категории – належащи и изчакващи. Към края на седмицата е възможно да изпитате някаква силни болки в крайниците, които могат за момент да ви извадят от строя.

Козирог
През тази седмица за вас ще преобладава силният дух, в който вие самите успявате да заредите хората около вас и да им покажете нагледно колко ползотворен може да бъде човек в работата си, когато е успял да съхрани здрави своите мисли. Не напразно хората ви се възхищават и не случайно близките ви искат да усетят от вашия силен заряд, просто за да могат да добият тази сила, която вие вече притежавате и която съвсем скоро ще ви изкачи до най-високите и непостижими за другите върхове.

Водолей
За Водолеите предстои една прекрасна седмица, в която ще имат възможността да демонстрират всички свои таланти и да блеснат пред началството. Сега е времето за изненади, мечти, хвалби и адмирации отпратени по ваш адрес. Насладете се на всеки миг и попивайте хубавите спомени, защото те са това малко зрънце, което ни дава сила, когато животът ни е притиснал. 

Риби
Нетърпението ви през тази седмица ще бъде лош спътник, който ще ви отвежда в поредица от лоши събития, в които дори самите вие ще се чудите как сте попаднали. Затова през следващите няколко дни се постарайте да премервате приказките си и да не подхождате арогантно към другите, ако не искате да изпитате гнева на Вселената и да се върнете няколко стъпки назад.