Седмичният хороскоп на High View Art за 06.05-12.05.2024 г.

  • Сподели:
Седмичният хороскоп на High View Art за 06.05-12.05.2024 г.

Седмицата ще протече плавно и хармонично, като всяко едно събитие в нея ще носи специално послание за мир и любов към нас. Обвързаните знаци ще получат възможността да покажат своите чувства към любимия и да се наслаждават на взаимност и баланс в отношенията си с половинката. Част от тези хора, пък които все още не се открили любовта, ще срещнат един много доближаващ се до техните интереси и емоции човек, с който ще си паснат от пръв поглед. Очаква ни една стабилна и интересна седмица изпълнена предимно с хубави поводи и добро настроение. 

Разберете какво са ви подготвили звездите, според знака под който сте родени.

Овен
През тази седмица фокусът ви ще бъде насочен изцяло към дома и неговото преобразяване. Имате много идеи, както и желание да обновите мястото, което обитавате - нужни са ви само малко средства и практичност за да можете да създадете своето райско кътче.

Телец
Дори и през почивните дни, вие постоянно ще мислите за работа и най-вече за един по-емоционален момент във вашата работа, в който ви се е наложило да заемете неподходящата страна и да се присъедините към компанията на хора, на които в действителност не симпатизирате. Нашият съвет към вас е да не го мислите чак толкова и да оставите нещата на съдбата, защото тя най-добре знае как да ви отърве от тези притеснения.

Близнаци
През следващите няколко дни ще кипите от добро настроение, което без проблем ще предавате и близките си. Зарядът, който ще носите сега, ще бъде този ключов фактор, който ще ви отърве от негативността и ще ви отведе по един нов неотъпкан път към победата.

Рак
През тази седмица ще бъдете особено сантиментални и вглъбени в далечното минало, което за вас е всичко, на което в този момент можете да се опрете. Но не забравяте, че вие сте тук и сега, и че до вас има много хора, които заслужават вашето внимание и ви обичат.

Лъв
За вас, Лъвове, започва един нов етап изпълнен с много красиви емоции и любовни приключения. През следващите няколко дни ще получите дарбата да отгатвате желанията на близките си, както и без проблем ще успявате да сбъднете своите собствени мечти.

Дева
Капризът на съдбата ще ви отведе до задънени улици, в които ще трябва да направите един съдбоносен избор и той е свързан с това, дали да продължавате да се инатите и да тъпчете по пътеката сами или пък да поискате прошка и да продължите пътя си с тези хора, които държат на вас.

Везни
Съсредоточени във важен проект, вие няма да можете да измъкнете мислите си от работата и цялото ви внимание ще бъде насочено в това да реализирате задачите си. Нашият съвет към вас е, ако не искате тотално да прегреете, да преразпределите времето си правилно и да си дадете малко време за почивка и размисъл.

Скорпион
Категорично отстоявайте своите принципи и не позволявайте на никого през следващите дни да ни се качва на главата, защото ако сега ''клекнете'' е твърде вероятно занапред да се отзовете на място, на което не искате да бъдете. Нашият съвет към вас е, да бъдете по-открити и да споделяте онова, което мислите, преди да е станало твърде късно.

Стрелец
Мили Стрелци, очакват ви едни много приятни дни изпълнени с положително настроение и красота. Сега е моментът, в който целият стрес и нервно напрежение просто ще се изпарят, а вие ще получите възможността да се порадвате на успехите си.

Козирог
През тази седмица за вас с пълна сила ще важи поговорката – ''Бързата работа, срам за майстора!'' – затова е по-добре сто пъти да помислите, преди да тръгнете да режете, ако не искате впоследствие да съжалявате искрено за избора си.

Водолей
Водолеите ще бъдат благословени с хармония и душевна подкрепа, идваща не от кого да е, а от техните близки хора, за които живеят. През следващите няколко дни ще имате възможност да се порадвате на незабравими моменти с любимите си хора и да запечатате в съзнанието си едни наистина красиви и вълшебни спомени.

Риби
Съсредоточени в битовизми, вие започвате да губите нишката на важността и забравяте, че времето всъщност струва пари, затова спрете да го губите безцелно, а се постарайте да ангажирате усилията си в дейности, които ще имат видим резултат, не в такива, които ще ви дърпат назад или по-лошо, ще ви застопорят завинаги на едно място.