Седмичният хороскоп на High View Art за 09.01 – 15.01.2023 г.

  • Сподели:
Седмичният хороскоп на High View Art за 09.01 – 15.01.2023 г.

Седмицата за част от зодиакалните знаци ще бъде напрегната и хаотична, докато на останалите представители на Зодиака, тя ще донесе много положителни емоции, настроение и любов в живота им.

Разберете какво ви очаква през следващите няколко дни от месец януари.

Овен
През тази седмица ще изпитате силна нужда от промяна, защото цялостната картина, около вас някак ще ви потиска и ще ограничава въображението ви, а това ще ви накара да надскочите себе си и да се хвърлите в непознатото. Следващите няколко дни са подходящи за промяна, независимо дали става въпрос за нова работа или хоби. В края на седмицата ще имате възможността да изпъкнете сред голяма група от хора и да разкриете своите умения пред всички. Благоприятна седмица за обяснение в любов и време за романтични срещи.

Телец
Още от началото на седмицата ще навлезете в едно меланхолично състояние, което ще ви направи неспособни да довършите задачите си докрай, вместо това ще искате да се отдадете на почивка и отдих някъде далеч от всички и всичко, но за жалост трябва бързо да се адаптирате и да излезете от това състояние, ако не искате да пропуснете много добра възможност, която ще гарантира положителни резултати и едно дългоочаквано изкачване по служебната пирамида. 

Близнаци
Тази седмица ще бъде емоционална и променлива за родените под знака на Близнака. Очакват ви приятни дни изпълнени с много настроение и положителни емоции, но тези дни ще се редуват заедно с онези в които ще се чувствате объркани и подтиснати. Хаотична и бързо променяща се седмицата, ще ви поднесе вихрушка от всякакви чувства. Към сряда очаквайте хубава новина, която наистина ще ви накара да подскочите от щастие, а през почивните дни може да очакваните любовно признание от човек, който дълго е прикривал своите силни чувства към вас.

Рак
В началото на седмицата ще подходите някак сантиментално, а мислите ви ще бъдат пряко свързани с моменти от миналото, които определено ще ви донесат още повече тъга, затова се опитайте да не се вкопчвате в стари и преминали събития, а погледнете напред към своето бъдеще, сега е моментът да вземете важно решение и да разкриете картите. Към средата на седмицата ще имате едно наистина добро предложение, на което няма да успеете да устоите и което ще внесе голяма промяна във вашето ежедневие и професионален живот.

Лъв
Сега е моментът да тропнете с крак и да представите своите възгледи и дългогодишни анализи пред сътрудниците си, като им обясните, че всичко се случва по-лесно, когато има солидарност и стабилен колектив. Тази седмица за представителите на зодия Лъв ще бъде изключително успешна и мотивираща, всичко ще се получава бързо, а резултатите ще бъдат повече от перфектни. В края на седмицата ви очаква една любовна изненада, която допълнително ще повдигне вашия тонус и настроение. 

Дева
През тази седмица определено ще ви липсва мотивация, както и желание за работа, едва в края на седмицата, ще успеете да се настроите на тази вълна. Следващите няколко дни ще бъдат запълнени със задачи, които не подлежат на изчакване, затова е важно да не се разконцентрирате, а да обърнете повече внимание на служебните си дела. Един емоционален спор с половинката, ще ви накара да вземете бързо решение, за което след време може би ще съжалявате.

Везни
Прекрасна седмица за нови подвизи и начинания. През следващите няколко дни ви предстоят важни срещи, от които ще зависи не само вашето бъдеще, но това и на вашите сътрудници. Бъдете спокойни и умерени в своите действия и ще видите как всичко около вас се нарежда перфектно.

Скорпион
Заредени с нови сили и енергия, през тази седмицата ще успеете да отнемете много задачи, няма да ви липсва, нито желание, нито пък мотивация да гоните мечтите си. Към средата на седмицата може да очаквате едно изненадващо посещение, което допълнително ще ви зареди с положителни емоции.

Стрелец
В началото на седмицата ще усетите как губите почва под краката си и нервите ви се опъват до краен предел, а когато това се случи е добре да вдишате дълбоко, след което да изчакате този момент да отмине. Още към сряда ще усетите как и на вашата улица изгрява слънце и събитията започват да носят положителен заряд. През следващите няколко дни ще се радвате на разбирателство и романтични моменти с половинката си.

Козирог
Чрез търпение и упоритост, бързо ще постигате своите цели, но не забравяйте, че когато човек бърза прекалено много е по-възможно да допусне грешки, затова първо осмисляйте своите намерения и чак след това действайте, така ще може да избегнете неприятните моменти. Към края на седмицата съдбата ще ви срещне със стар другар, с когото сте имали много общи спомени и който ще ви зареди с чиста енергия.

Водолей
До средата на тази седмица ще се чувствате някак отнесени и объркани. Всяко ваше действие ще бъде изпълнено машинално и определено без никаква мисъл, затова може да очаквате проблеми свързани, както с гъвкавостта ви на служебното място, така и с правилната комуникация с колегите. Важно е бързо да излезете от този зимен сън и да се захванете със своите задачи, иначе има голяма вероятност, всичко около вас да се обърка и да ви донесе допълнителен стрес.

Риби
Чудесна седмица за срещи и за стартиране на нови проекти. Седмицата за вас ще бъде изключително ползотворна и носеща аромата на успеха. Съсредоточени и дисциплинирани вие ще покажете пред останалите едно свое друго лице, което те до този момент не познават и което със сигурност ще успее да привлече вниманието им. През следващите няколко дни може да очаквате една премия свързана с перфектно завършени стари задачи.