Зодиите, които не вярват в любовта

  • Сподели:
Зодиите, които не вярват в любовта

Това са зодиите, които изключително трудно се доверяват в любовта и техния скептицизъм е водеща сила във всяка една връзка, в която попаднат. Невъзможността им да се разкрият, пред останалите хора е плод на неуспешни връзки и предишен лош опит, свързан с неподходящи партньорства. Ще разгледаме зодиите, които обикновено умишлено поставят бариера, пред своето сърце, просто за да не бъдат отново наранени.

Скорпион

Скорпионът може да се каже, че една от най-предпазливите зодии, а когато става въпрос за любов, те почти никога не успяват да разкрият душата си, пред един човек. Когато се обвърже един Скорпион, обикновено около него се въртят хиляди въпросителни, на които дори често пъти той самият няма отговор. Първата стъпка в любовта на този знак винаги е свързана с доза подозрение, именно заради това са готови да подложат на обстоен тест своя бъдещ претендент, след което подробно да анализират неговите качества и недостатъци.

Родените под знака на Скорпиона трудно успяват да се разкрият пред другите, дори и пред човека, на когото истински държат, а това тяхно поведение кара хората да ги смятат за безчувствени и студени, но истината е, че под непробиваемата обвивка, която е изградил пред своето сърце Скорпионът се крие един наистина чувствителен и раним човек, който се страхува да повярва, че има хора, които приличат на него и такива, които са готови да го обичат, въпреки странностите му.

Близнаци

Близнаците не обичат да бъдат сами и именно, поради тази причина са готови да се впуснат в безразборни връзки с идеята до себе си да имат просто някой, с когото да си запълват времето и да общуват, но когато стане дума за любов и те като Скорпиона предпочитат да не разкриват онова, което крият дълбоко в душата си, за да не бъдат наранени.

Дори когато са влюбени те рядко успяват да разкрият напълно себе си и чувствата си пред любимия човек, по-скоро предпочитат да подходят с доза ирония и скептицизъм с идеята останалите хора да ги помислят за свръх силни и за хора, които не се впечатляват така лесно от сантиментални лиготии.

Близнакът сам по себе си е една раздвоена, хаотична и непрестанно променяща настроението си зодия, която под натиска на времето е осъзнала едно, че ако се предаде на чувствата си, директно ще стане изкупителната жертва ръководеща се от мнението и желанията на друг човек, а това Близнакът определено не иска никога да изживява, защото неговата сила е именно в хладнокръвието, с което посреща най-чувствените и трогателни моменти в своя живот.

Когато споделите своите чувства пред един Близнак, може да очаквате той се обърне към вас и да ви благодари с усмивка, но имайте предвид, че той не е от хората, които лесно могат да се пречупят и да кажат на някого тези силни и сърдечни думи.

Козирог

На вид силен, упорит и сериозен, Козирогът умело прикрива всичко, което по някакъв начин може да разкрие неговия вътрешен свят и да покаже на останалите някакви емоции.

Тази негова обвивка също е защитна реакция, която той е успял да направи все по-здрава през годините и която в един даден момент за другите изглежда напълно непробиваема.

Това е зодията, която носи голямо сърце, в което е готова да побере всички онези хора, които по някакъв начин са станали неизменна част от живота му, но Козирогът никога няма да го направи под влиянието на емоциите, нито преди да е опознал достатъчно добре хората около себе си, а дори тогава няма гаранция, че той ще е готов да разкрие напълно душата си.

При тази зодия любовта може да се усети по най-различни начини, показващи дълбока загриженост и подкрепа, но самата дума любов плаши до смърт представителите на тази зодия, защото те осъзнават, че тя е обвързана с много емоционални чувства, които разголват изцяло душата им, а когато това се случи вероятността някой да се подиграе с тях е твърде голяма, за да поемат този риск, затова предпочитат да не се вглъбяват толкова надълбоко в любовта, за да успеят да запазят сърцето си цяло.