Най-напрегнатите и избухливи зодии

  • Сподели:
Най-напрегнатите и избухливи зодии

Всеки човек изживява подобни дни, в които неприятностите избликват една след друга, но въпреки това голяма част от зодиите, успяват да се адаптират към напрежението и да не се оставят да ги завладеят емоциите, но има и такива видни представители на зодиака, които светкавично се напрягат, дори преди да се е случило нещо тревожно в живота им, а избухливият характер ги е превърнал в пиперливи събеседници.

Разберете кои са тези зодии, които постоянно са напрегнати и бързо избухват, под натиска на обстоятелствата.

Овен
Овенът е зодия, която дори не се стреми да прикрива своя избухлив характер, а неговата гневна природа го прави свръх напрегнат и действащ, почти винаги под напора на емоциите.

Това е знакът, който трудно може да си премълчи и да забрави, вместо това директно ще разкрие, какво всъщност го притеснява и какво е неговото мнение по всеки един зададен въпрос.

Спорът с тази зодия определено е труден и в повечето случаи краят настъпва едва тогава, когато неговият събеседник е решил да се откаже и да развее бялото знаме.

В ежедневието си Овенът трудно задържа своите емоции. Това е един от зодиакалните знаци, който може да избухне, защото някой го е погледнал накриво или пък е казал нещо не на място.

Напрежението при Овена бързо се поражда, а най-опасното е, когато той успее да го предаде и на тези, които са около него. Тогава вече се е зародил един наистина грандиозен конфликт, от който задължително трябва да паднат жертви.

Скорпион
Скорпионът е една от зодиите, които през годините е успяла да създаде профилът на неподчинението, обединяващ хора с тъмно минало, всякакъв вид измамници, гангстери и престъпници, а това по което всички тези личности си приличат е именно знака, под който са родени.

Когато нещо не му харесва на Скорпиона, той има доблестта да бъде откровен, независимо кого ще обиди той предпочита да излее нервите си, вместо да ги прикрива в себе си.

Когато нещата не вървят по план, Скорпионът става особено заядлив и напрегнат, а напрежението бързо преминава в необуздан гняв. Този знак трудно успява да задържи своите мисли, а думите му често пъти биват пиперливи и действащи като бомба със закъснител.

Близнаци
Привидно търпеливи и позитивни, Близнаците са прекалено емоционални, за да успеят да запазят само един даден вид емоции, при тях всичко бързо се променя, както настроението, така и плановете, а когато един истински Близнак е решил, че днес не му е ден, това започва да се отразява и на всички останали около него.

Гневният Близнак е особено конфликтна личност, досущ приличащ на бясна хиена, която веднъж уловила своята плячка, няма как да я пусне. Надарен с таланта да борави изключително добре с думите, той е като бумеранг и всичко онова, което сте му казали и не му е харесало, той ще изпрати с още по-голяма сила към вас самите.

Дори и на външен вид да изглежда спокоен хората, които го познават достатъчно добре, съвсем не са на това мнение. Близнакът е ходещо кълбо от емоции, което хем може да ти се усмихва добронамерено, хем в следващия момент е способен да избухне, просто от нищото и да излее всички онези обидни реплики, които обикновено другите хора биха спестили.