Седмичният хороскоп на High View Art за 29.04 - 05.05.2024 г.

  • Сподели:
Седмичният хороскоп на High View Art за 29.04 - 05.05.2024 г.

Седмицата ще бъде изключително хаотична и подвластна на необмислени решения и грешки. Повечето знаци ще бъдат изправени пред един житейски избор, за който до този момент дори и не са предполагали, че съществува. Към края на седмицата ще настъпи сериозен обрат в обстановката, която ще внесе много по-хармонично и спокойно усещане за случващото се в живота ни. Сега е моментът да неутрализираме негативността и да съберем енергия за предстоящите предизвикателства, пред които ще ни постави съдбата, защото само духовно чистите личности ще успеят да преминат през тази емоционална вихрушка и да останат все така силни и заредени. 

Разберете какво са ви подготвили звездите през предстоящата седмица и какво може да очаква всеки зодиакален знак през следващите няколко дни.

Овен
Понеделник и вторник за вас, мили Овни, ще бъдат изключително напрегнати и носещи някакво усещане за липси, затова нашият съвет към вас е, да бъдете по-обрани в думите и действията си, ако не искате да внесете още повече хаос в ежедневието си. Сряда е най-специалният ден за вас през тази седмица, тъй като в този ден към вас ще долети една прекрасна новина, която ще изпълни сърцето ви с надежда и ще внесе много щастие в живота ви. През почивните дни ви предстои пътуване, което за миг ще успее да ви откъсне от реалността и да ще ви зареди за бъдещите предизвикателства.

Телец
От понеделник до четвъртък се пазете от клюки и интриги, по-добре за вас ще е да не ставате съучастник на лицемерни хора, които имат за цел да ''подлеят вода'' на ваш близък колега и да го видят как страда. Вие сте много по-добри от тях, затова не навлизайте в дълбоките води на отмъщението и злобата, по-добре останете настрана от всички интриги и следвайте собствения си път, защото това е единственият начин да не се вкарвате доброволно в трудни ситуации.

Близнаци
В началото на седмицата може да кажете нещо, с което да нараните своя близък човек и да разрушите граденото през годините уважение, но ако бъдете по-търпеливи и ако спрете да изстрелвате думите, още преди да сте ги премисли, ще можете да заобиколите тази неприятна ситуация и да си спестите всичките последващи тревоги от нея. Най-добрият ден за стартиране на нови начинания и изпълнен с успехи за вас ще бъде четвъртък, а през почивните дни можете да очаквате едно интересно предложение за любовна среща, което ще ви накара отново да полетите в облаците.

Рак
Спрете да се фокусирате, чак толкова много в живота на своите близки и бъдете по-отговорни към себе си и към своето здраве, особено ако от няколко дни изпитате някакви притеснителни симптоми и още не сте се консултирали със специалист. Разберете едно и то е, че от здравето по-ценно в този живот няма, затова не отлагайте дребните сигнали, които могат да подскажат развитието на някакво заболяване, което вие можете да предотвратите в по-ранен етап.

Лъв
Толкова добре сте организирани и мотивирани да успеете на всяка цена, дори и звездите ще забележат вашето силно желание да се изкачите до върха и ще ви помогнат да неутрализирате проблемите и да реализирате успешно мечтите си. Ако сте на финала на един семеен проект, който от дълго време е заемал цялото ви внимание, през следващите няколко дни ще получите възможността да го видите завършен и да се насладите на постигнатото до момента. Предстои ви една силно енергийна и ползотворна седмица изпълнена с много интересни събития, ползотворни срещи и романтични вечери дело на вашия любим човек.

Дева
Колкото по-критично настроени сте към другите, толкова повече те ще спъват и вашата работа, затова се отпуснете и премислете думите си следващия път, когато се опитате да им дадете ''непоискан съвет'' или да ги накарате да се почувстват конфузно. Разберете веднъж завинаги, че не всеки човек може да удържи на вашите коментари и да остане спокоен, когато вие не спирате да изсипвате своите собствени капризи и разочарования от живота си върху него. Бъдете по-обрани и спрете да се оплаквате без причина, вместо това запретнете ръкави и вложете цялата си енергия в предстоящите задачи.

Везни
Мобилизирайте се и просто следете действията на своята конкуренция, защото само така ще можете да бъдете един, дори два хода пред тях. Ако искате да постигнете много повече, бъдете подготвени за рискове, които през следващите няколко дни ще работят във ваша полза. През уикенда е възможно да получите предположение за пътуване, чрез което ще можете да обогатите професионалните си умения и да възстановите силите си.

Скорпион
''Чрез търпение към прогрес'' - единствено спокойствието през следващите няколко дни може да ви гарантира сигурен успех, но за целта трябва да оставите настрана негативните мисли, както и нервните изблици, за които никой не е подготвен и които допълнително утежняват положението ви. Покажете стабилност и бъдете по-уравновесени, ако искате да получите много повече от това, което до момента сте постигнали, покажете на какво сте способни, но без да навлизате в пререкания и да търсите под вола теле.

Стрелец
Още в понеделник можете да изпитате някакво затруднение в комуникацията си с близък човек, на когато силно желаете да помогнете, но не знаете точно как да подходите към него. Ако искате да бъдете онази силна опора за своите близки, не забравяйте да се усмихвате и да канализирате лошата енергия, като я превърнете в красиви емоции, защото само така ще можете да зареждате и хората около себе си и да им помагате да се почувстват по-щастливи.

Козирог
В началото на седмицата може да възникне някакъв спор с вашия пряк началник или съдружник, сега е моментът да изгладите разногласията, ако искате да продължите напред много по-концентрирани и съсредоточени без излишни товари. Вие притежавате силата да вземете това, което желаете и въпреки че има хора, които по някакъв начин ви подценяват, вие помнете, че не е нужно да им се доказвате. По-важното е да не се отказвате и смело да вървите по избрания от вас път.

Водолей
Седмицата за вас ще започне изключително активно, но още към средата нещата ще се успокоят, а вие ще можете да се насладите на заслужена почивка в компанията на любимите си хора. Сега е моментът, в който можете да се впуснете в мечтите си, да се забавлявате и да отърсите от целия работен стрес и хаос.

Риби
Липсата на желания и концентрация през следващите няколко дни ще ви вкара в сериозни конфликти с вашето началство. Ако искате да не достигате до този момент, в който ще се наложи да се оправдавате и ще търсите ''друга мишена'', просто бъдете по-гъвкави и спрете да оставяте днешната работа за утре.