Таро звезден гадател – енергийна карта за 22.02.2024 г.

  • Сподели:
Таро звезден гадател – енергийна карта за 22.02.2024 г.

Карта Таро: Звездата
Планета: Нептун
Ключови думи: Сътворение, Божественост, Женственост, Вдъхновение, Талант
Утвърждение: Разпознавам и живея истинската си цел
Времева линия: Минало - настояще - бъдеще
Друго: Обърнато

Значението на звездата
Огромната сила на емоционалния творчески процес се вижда в Звездата, тъй като тя съчетава всички чисти женски принципи, които обикновено разделяме, в едно. Картата е свързана с чистата същност на вярата, открита в емоцията, усещането ни, че всичко около нас ще се промени и тази трансформация ще внесе много щастие в живота ни. Звездата носи надежда, вдъхновение и докосване на Божествена любов към всичко, с което се свързва в четенето на таро. Нежното освобождение идва чрез неговия дух, като форма на просто, плавно проявление, което не задава въпроси, но следва намерението на Вселената чрез чистото докосване със сърцето. Тази карта носи изцеление, любов към себе си, смях и положителни емоции, които ще оцветят света ни в искрящи, богати цветове, за които копнеем. Това е изпълнението на желанията, спуснати на Земята от нашето решение да следваме усещането за хармония и служи като насока при всяко четене на таро, точно както вечерната звезда преведе моряците през необятния океан.

Любов
Тази специална карта ни превежда към Божественото, като в любовен прочит изтъква важността на вдъхновението, намерено чрез дълбоки интимни контакти, вярата, която оцветява нашата романтика, и любовта, която е предназначена да ни води. Това е по-скоро карта на емоциите, които служат на по-висша цел от взаимодействието между двама души на практическо ниво. Изпращат се благословии. Ако връзките от миналото все още обременяват душата ни, това е символ на изцеление, преодоляване на проблеми, които вече не ни служат, като просто насочваме фокуса си с доверие към това, което е вдъхновяващо, любящо и красиво днес. Може да започне нова любовна история, за да ни отблъсне от това, което е било нездравословно или токсично в предишната.

Кариера
Звездата е изобретателна и знае как да използва нещата, които вече са там, за да направи нещо съвсем ново и да му вдъхне любов. Това е чудесна карта, която да имате като съюзник в професионален въпрос, показвайки, че сте на прав път и че сте избрали мъдро и не е нужно да се стресирате за крайния резултат. Звездата носи добри отношения с всички около нас като премества фокуса ни от една точка на друга бързо, в хармония с Вселената. Креативността и най-добрите идеи може да дойдат през нощта и те трябва да бъдат записани и анализирани с течение на времето, тъй като биха могли да ни благословят с невероятни позиции и постижения, които никога не сме очаквали или мечтаели.

Здраве
Лечителят на сърцето, Звездата лекува и всички други неща. Не само говори за надежда, но говори за начини, по които можем да променим и преодолеем проблемите с физиологията, като просто следваме усещането, музиката, вдъхновението и синхроничността на Вселената. Изисква пълно доверие и означава човек, на когото можем да вярваме, лекар или лечител от сорта, който има необичайни методи, но се оказва важен за нашето благополучие. В здравословния прочит на тази карта, трябва да имаме предвид, че само сърцата ни осветяват правилния път, който да следваме, и ничии други вярвания няма да помогнат, ако ги схващаме само наум, без да предприемаме действия.

Обърната звезда
Когато Звездата е обърната, това е мъгливата илюзия за емоционални връзки, която стои там, за да ни напомня, че нещата наистина не са такива, каквито изглеждат. Говори за влошени убеждения, липсата ни на връзка с реалния свят и може да ни даде крила да отлетим от действителното и истинското, докато стигнем до разочарование, вместо да грабнем идеала, който сме искали да постигнем. Добрите намерения могат да ни доведат до неприятни ситуации и трябва да внимаваме да не прекрачим нечии емоционални граници или да не поемем твърде много от мъките и болката на други хора в нашия състрадателен опит да помогнем. Всеки е достатъчно силен, за да носи собственото си тегло.

Звездна времева линия
Минало – Когато Звездата е поставена в миналото, това може да е малко обезпокоително, като сигнал, че имаме връзки и ангажименти, от които не сме се отказали навреме, сякаш имаме минало, към което да се стремим днес. Говори за прекрасни времена на любов, романтика, вдъхновение и нежни приключения, които ни карат да се чувстваме развълнувани като деца. От друга страна, определя идеала на паметта, който е труден за живеене и може да сочи към идеализация и склонността ни да си спомняме само добрите неща, дошли от определени ситуации и хора, които вече не са там, което ни кара да изпитваме носталгия и неудовлетворение, когато всъщност сме се справили добре и имаме за какво да сме благодарни.

Настояще - Спокойното състояние на ума ни носи баланс. Картата внася и баланс, който може да влети в живота ни под формата на - бременност, стартиране на нов проект или ново начало с много добри възможности, тази магическа промяна ще отвори вратите си пред нас и ще ни подскаже, че има нещо чисто в нашия емоционален свят днес, което предизвиква положителни, красиви неща утре. Могат да се повишат очакванията ни спрямо задачи, които не са лесни за изпълнение, но докато си проправяме път през тях и използваме печелившия си образ, който искаме да създадем, за да ни води напред, нещата ще бъдат наред. Звездата може да е показател за популярност, която да бъде постигната само чрез абсолютна честност на сърцето.

Бъдеще - Поставена в бъдещето, тази карта означава форма на духовно пречистване и място, където ще влезем в контакт с нашата най-наивна и уязвима природа. Това е полето на желанията, което може да оживее и е благословия в оформлението на таро, което се задава за следващите дни. Наградите на живота са заслужени и независимо колко далеч предстоят, те ще дойдат и ще се материализират, носейки радост и проявление на нашите високи стремежи точно до прага ни. С правилния образ на бъдещето, към който да се стремим, можем да бъдем спокойни с нашите вярвания и оптимизъм днес.

Звездна история
Това не е карта, която се е променила много в хода на историята, тъй като винаги е означавала силата на женското начало и връзката между вода и земя, емоция и здрав разум, по пътя към следване на идеала. Жената е изобразена гола, като единият ѝ крак представлява връзката ѝ с интуицията и собствения ѝ емоционален свят, а другият е на земята, показвайки готовността ѝ да предприеме действия и да види света такъв, какъвто е в действителност. Казано е, че седемте звезди представляват седемте чакри, но първите изображения са изобразявали само една звезда и човек, който гледа на нея като на далечен идеал.