Таро звезден гадател – енергийна карта за 24.02.2024 г.

  • Сподели:
Таро звезден гадател – енергийна карта за 24.02.2024 г.

Карта Таро – Обесеният
Разположение – Обърната карта
Значение – Силна нужда от пречистване трансформация и най-важното от просветление

Силата, която ще управлява днешния ден е картата на ''Обесеният'' насочваща ни към дълбок размисъл върху онези реални ситуации, над които не сме имали контрол до момента, както и намирането на естествения път, по който трябва да се придвижваме. Тази карта е силно проницателна и носеща две значения, като едното от тях е свързано с прехода и належащата промяна, а другото значение е напоено от вярата, както и от най-правилния начин, по който трябва да канализираме чувствата си, без да ги оставяме да бъдат преки ръководители на нашите действия. 

Денят ще бъде свързан с много емоции, които ще управляват съзнанието ни. Когато тази карта е обърната надолу означава, че сакралната чакра ще се активира, която всъщност притежава способността да ни пренася в един много по-вълшебен и романтичен свят от реалния. ''Обесеният'' носи и доза мъдрост насочена към нашите решения, за които трябва да понесем отговорност и да платим високата цена за изборите си. 

Любов
Тук трансформацията ще настъпи с мащабни промени включващи стартирането на нова любов или пък някаква красива новина в досегашната ни връзка. Независимо от външните влияния ще можем по-добре да се фокусираме върху своите усещания, идващи пряко от душата ни, които ни карат да бъдем независими и постоянно да търсим щастието си.

Работа
През този ден можем да очакваме низ от събития, но такива, над които няма да имаме пряк контрол. Тези събития ще са сформирани от досегашните ни избори и ще ни демонстрират колко успешен може да бъде нашият проект, ако в този ден не се намесваме и не правим никакви корекции по него. Картата на ''Обесеният'' идва да ни подскаже, че чрез правилните стратегически ходове можем бързо да преобразим живота си и да достигнем до целите си. В този ден може да очаквате сключване на нови партньорства, както и едно силно движение на енергиите около вас, което ще ви помогне да откриете своя вътрешен баланс.

Здраве
По принцип тази карта повечето хора я свързват с предстоящо лошо събитие, над което нямаме контрол, но тя се опитва да ни накара да погледнем по-надълбоко в себе си и да открием, какво точно стои зад нашите убеждения и вече взети решения. Тази карта ще ни мотивира да поработим върху своите вътрешни процеси най-вече върху това, как се чувстваме, защото много често нашите вътрешни противоречия стоят в основата на физическите болки, които изпитваме. ''Обесеният'' ни дава възможността да започнем с пречистването си от вътре и да усетим колко хармоничен и светъл може да бъде животът ни, когато не носим прекалено тежки товари в душата си.